2014-09-30 08:35:28• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Munkahelyén most teljes a fejetlenség

Napi horoszkóp szeptember 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Számos illúzióját elvesztheti a pénzügyeket illetően, különösen, ha mások anyagi erejére spekulált eddig. Ámde mégsem kell teljesen feladnia a reményt: szorongatott helyzetében is akad segítség. Csak azt ne pénz formájában várja immár!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A pénzügyekkel való foglalkozás több fáradtságot hoz, mint hasznot. Ezért ma csak az elkerülhetetlen ügyekkel foglalkozzon, ne vágjon még bele új dolgokba! Ha a mai napon külföldi utazásra indul, az valami váratlan sikert hozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napot érdemes a szerelemnek szentelnie: A szerelem házában álló Vénusz hatására úgyis túlságosan romantikus hangulatban lesz ahhoz, hogy bármire koncentrálni tudjon. Pénzügyi döntések meghozatalára is alkalmas ez a nap.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Hosszú időt töltött aktív álmodozással, termékenyítő meditációval, miután ideje végre a tettek mezejére lépnie. Lehet, hogy érzelmi-szerelmi életében kell döntő változtatásokat tennie, de lehet hogy a vállalkozás, önmegvalósítás terén keres új utakat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Uralkodó bolygója, az utazás házában járó Nap kedvező lehetőségeket jelez a vállalkozó szellemű Oroszlánoknak. Akár hosszabb kiruccanásra is indulhat ma, ahol sikerül a legjobb oldalát mutatnia. Legyen ma nagyon szép!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ingatlan ügyekben perlekednie most nem szerencsés, inkább próbáljon meg egyezségre jutni még ezen a héten, ha ilyesmi dolga volna volna. Karrierje érdekében kényszerülhet kisebb utazásra a mai napon. Ki kell mozdulnia – minden értelemben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Munkahelyén most teljes a fejetlenség, ám, ha ön továbbra is semleges marad, és jó értelemben bár, de ügyesen halászik a zavarosban, akkor a maga javára fordíthatja a helyzetet. Egy utazás nem várt támogatást hozhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyében járó Szaturnusz a Jupiterrel nehéz konstellációban állva, egyelőre meggátolják önt abban, hogy sorsdöntő változtatásokat tegyen. Családi, talán anyai oldalról érheti gátlás, ideje elszakítani a túlságosan gátló kötelékeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Karrier ügyekben támogatókat jelez a kis szerencsecsillag, főleg egy rámenős, kissé talán arrogánsnak mutatkozó hölgyre számíthat. A pénzügyi jellegű döntéseket legjobb a hónap végére időzíteni: már ma kezdjen tárgyalásokat!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Még, ha fárasztónak érzi is, használja ki az adódó lehetőséget: kellemesen fog csalódni. Kedvesével meddő vitákba keveredhet anyagiak miatt. Próbálja meg elfogadni az érveit, és bízzon a szerencséjében! Jól járhat!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ha ön igazán szereti a barátait, ne csak akkor keresse meg őket, amikor önnek van szüksége rájuk. Talán nem is sejti, hogy milyen sokat segíthet most valakinek egy apró kis szívességgel is. Hívja fel azt az ismerősét, akit a legszerencsétlenebbnek tart!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Mint mindig, most is csak a saját kitartásában és lehetőségeiben bízhat, a barátaitól ne várjon túl sokat. A közlekedésben meggyűlhet a baja a csúszós, nedves utakkal; ha autóval jár, feltétlenül nézesse át, mielőtt hosszabb útra indulna!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: