2016-08-25 08:22:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Hallgasson a megérzésére!

Napi horoszkóp augusztus 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a mozgékony Ikrek jegyében áll. Ma legyen nagyon óvatos a közlekedésben, mert figyelmetlenné és szétszórttá válhat. Néhány terve meghiúsulhat, mert mindig közbe jön valami, vagy mások fognak idegesen reagálni, ha segítséget kér tőlük.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Időnként azt sem tudja, hogy hol áll a feje, annyi a feladata. Pánikra azonban semmi ok, mindezek ellenére tökéletes munkát ad ki a kezei közül. Az este már nyugodtabb hangulatban telik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Zűrzavaros napra számíthat, ezért nagyon fontos, hogy jól ossza be az idejét, és következetesen haladjon a feladatokkal. Délután összefut valakivel, a találkozó vegyes érzésekkel tölti el.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ideális a mai nap az ismerkedésre! Könnyed, laza hangulatban van, és a jó kedvével szinte vonzza az embereket. Ennek megfelelően a munkahelyén is ügyesen veszi az akadályokat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Valamelyik családtagja az idegeire megy a folytonos zsörtölődésével, számonkérésével. Ahelyett, hogy magában idegeskedne, inkább öntsön tiszta vizet a pohárba! Mondja el az illetőnek, hogy mennyire bántja a folytonos kritizálás.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szerencsés, boldog napnak néz elébe. Ha egyedülálló, akkor ma beköszönthet az életébe a szerelem! A pénzügyekkel kapcsolatosan is váratlan fordulatra számíthat, vagy nyer valamit, vagy egy különösen előnyös üzletet tud kötni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az intuíciója most nagyon erős, hallgasson a megérzésére, ha választás elé kerül. Ha új állásról van szó, akkor azért legyen elővigyázatos. Vegye észre, ha egy barátja támogatásra szorul, akkor is, ha nem kér segítséget az illető!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Azok, akikkel ma ismerkedik meg, komoly befolyással lesznek a jövőjére. Vagy a karrierjében juttatják előnyhöz, vagy bemutatják annak az embernek, aki egy életre szól társa lehet – az biztos, hogy pozitív fordulatot hoznak az életébe!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sok telefonhívást, üzenetet kap ma, régi ismerősök is jelentkezhetnek önnél. Ha elfogadja a délutáni, baráti invitálást, végre egy kicsit önfeledten szórakozhat. Az estét se töltse a négy fal között, menjen társaságba!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A szerelmi esélyei megnőnek, ha ön egyedülálló, akkor ma menjen társaságba. A barátai bemutatják valakinek, aki már első pillantásra is szimpatikus lesz önnek, és az érzés kölcsönös! A románcból idővel mély szerelem is alakulhat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ez a hét egyik legszerencsésebb napja. Most rendbe tudja szedni a gondolatait, végre lehiggad, és tisztán látja, merre kellene tovább haladnia, mi jelenthetne megoldást a problémáira. Ne féljen megtenni a kezdő lépést az úton!

Halak: II. 19. - III. 20.
Sikert sikerre halmoz a munkahelyén, és a várt elismerés sem marad el. Egy üzleti tárgyalás is kedvezően zárul, a pénzügyi gondjai végre megoldódni látszanak. Ráadásul nem csak magán, hanem valaki máson is segít a remek ötleteivel. Este lesz oka az ünneplésre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: