2016-07-26 09:13:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Főnökei felelősségre vonhatják

Napi horoszkóp július 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nem akar engedni az igazából, holott egyáltalán nem biztos, hogy helyes az, amit elgondolt. Ha képes lenne felülemelkedni a saját nézőpontján, és kissé kívülről szemlélné önmagát, akkor meglátna más igazságokat is. Úgy pedig könnyebb engedékenynek lennie.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy terv, amit ma dolgoz ki, a jövőben komoly sikert hozhat. Sajnos azonban veszekedést, vitát is jeleznek a csillagai. Hiába próbál mindent a kedvesére tolni, ha magába néz, be kell látnia, hogy ön szította a konfliktust.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Szorgos napja lehet ma. Igaz, a végén nagyon el fog fáradni, de örömmel töltheti el a jól végzett munka. Ráadásul ezzel egy nagy tehertől szabadul meg. Az esetleges tárgyalások a bankkal, vagy a hivatalokkal szintén jó eredményekkel kecsegtetik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Úgy érzi, a feje felett döntenek, nézeteit, elképzeléseit, ötleteit nem fogadják el, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyják. Képviselje egy kicsit erélyesebben az érdekeit!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Kissé álmodozó hangulatban lehet, emiatt aztán későn vesz észre olyan dolgokat, amelyek gyakorlati szempontból fontosak. Ne idegeskedjen, ne kapkodjon, ezzel csak ront a helyzeten. Délután már összeszedettebben tud dolgozni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma a pénzügyek terén, vagy az üzleti életben kedvező fordulat állhat be. De ne értékelje túl a lehetőségeit! Gondolkodjon továbbra is reálisan, fontos, hogy helyesen mérje fel a kockázatot.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Munkahelyi konfliktusokat jeleznek a csillagai. Előfordulhat, hogy főnökei felelősségre vonják önt valamiért. Talán valóban elhanyagolta egy kötelességét. Ha így van, ismerje be, ha azonban nem, akkor harcoljon az igazáért.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Sikeres napra számíthat. Akkor tudja a legtöbb feladatot elvégezni, ha nem ragaszkodik az eredeti elképzeléseihez, hanem képes arra, hogy menet közben változtasson az elgondolásain. Délután összefuthat az utcán egy rég nem látott ismerősével is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A szerelmi élete némiképp zavarossá válhat: különösen, ha maga sem tudja eldönteni, hogy kalandot, vagy tartós kapcsolatot akar. Érdekes módon most épp a könnyednek induló románcból lehet nagy szenvedély.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy különlegesen szép élményben lehet része ma. Persze ehhez az is kell, hogy nyitott legyen, és észrevegye a csodát. Ügyeljen arra, hogy ne vonják bele egy veszekedésbe. Ne avatkozzon bele semmibe, amibe nem muszáj.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nehezen indul a napja: fáradtnak és nyűgösnek érzi magát. Lehetséges, hogy idén még nem volt szabadságon? Ha ez így van, akkor ideje megtervezni, mikor hova menjen.

Halak: II. 19. - III. 20.
Feszültségekkel terhes lehet a mai napja. Úgy érzi, a változó világ pillanatról pillanatra új kihívásokat állít ön elé, amiknek csak nehezen tud megfelelni. Este kapcsolódjon ki egy kicsit a párjával!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: