2016-04-30 20:14:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Délután sok programja lesz

Napi horoszkóp május elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Délután sok programja lesz, a Hold a Vízöntő jegyében kicsalogatja a szabadba majálisozni. Sportoljon, mozogjon, gyűjtsön élményeket, és ezt még este se hagyja abba.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Holddal a Vízöntő jegyében a szülei felé fordul a figyelme. Nem csak május elseje, de anyák napja is van. Az ölelések ma különösen jó hatásúak.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nyugodtan kialhatja magát, élvezetesen reggelizhet, délután pedig menjen ki a szabad természetbe, és mozogjon sokat. Menjen el a barátaival túrázni egyet, vagy grillezzenek egyet a kertben. Este is kellemes órákat fog eltölteni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Pihenjen, lazítson, csak éljen bele a világba. A Hold a Vízöntő jegyében áll, így vigyázzon arra, hogy miből mennyit fogyaszt el, nehogy megfájduljon a gyomra.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Vízöntő jegyében kedvezően hat önre. Remekül érzi magát a bőrében, főleg, ha társaságban tölti a délutánt!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, így felhasználhatja a szabadnapot, és azt teheti, amihez kedve van. Este egy spontán ötlete csodálatosnak bizonyul.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, most Ön is lendületbe jön! Sportolnia kellene, lehetőleg a szabadban. A friss levegő jót fog tenni, kivirágzik tőle.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nehezen indul a nap, és semmit vagy csak nagyon keveset tervezzen erre a napra. Délután élvezze ki az időt, és foglalkozzon olyan dolgokkal, amikre máskor nincs ideje. Este jó lesz, ha odafigyel arra, hogy kit ajándékoz meg a bizalmával.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Vasárnap nem igazán jön formába, ezért az lesz a legjobb, ha jó sokáig alszik. A Hold a Vízöntő jegyében áll, így számíthat a rokonok látogatására.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Igen kellemes hangulatban van, és szívesen veszi körül magát emberekkel. Délután menjen ki a szabadba! A friss levegő minden érzékét felébreszti. A Hold, a Vízöntő jegyében támogatja a sportot és a mozgást.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Semmire sem kell kényszerítenie magát, minden lelkiismeret-furdalás nélkül lazíthat, és örülhet egy izgalmas délutánnak. A Hold a Vízöntő jegyében áll, nemcsak fizikailag teszi aktívvá, de szellemileg is.

Halak: II. 19. - III. 20.
Vasárnap van, talán kicsit ki kellene lépnie a világba. A Hold a Vízöntő jegyében áll, ismét vége az egyedüllétnek. Legjobb, ha kimegy a szabadba, kiszellőzteti a fejét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: