2014-10-22 02:29:25• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A szerda lesz a legjobb napja ezen a héten

Napi horoszkóp október 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A szerda lesz a legjobb napja ezen a héten. Az asztrológiai feltételek nem is lehetnének kedvezőbbek - tervezze ennek megfelelően ezt a napot: például egy régóta halogatott beszélgetésnek a főnökével, vagy egy bécsi bevásárlókörútnak most pont itt van az ideje!. Mindeközben a Nap segítségével ma találkozhat valakivel, akire egész életében várt. Figyelje a jeleket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma is fennáll a veszélye annak, hogy könnyelműen szórja majd a pénzt – ne engedjen a csábításnak! Ne ma intézze nagy beszerzéseket, ne ma vásároljon magának télikabátot! Nem kötne ma jó üzletet, higgye el! Estéjét a Neptunusz jó fényszöge izgalmassá varázsolja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ez lesz a hete legjobb napja. A Hold a barátságos Mérleg jegyébe vándorol. Magam előtt látom Önt, ahogy lelkesen kezdi a napot. Gyakran találkozik másokkal. Barátságos szavakat váltanak egymással. Új dolgokról szerezhet tudomást, amik élete szempontjából hasznosnak bizonyulnak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Jupiter rossz fényszöget zár be a Szaturnusszal, s ez arra kényszeríti, hogy szembenézzen a tényekkel. Ne meneküljön az ábrándjaiba, az árthat az idegrendszerének, inkább koncentráljon a felmerült problémák megoldására! Pénzügyekben nem árt a takarékosság, feszültség várható, szoros költségvetésre van szüksége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma az Ikrek jegyében marad. Ez a valahova tartozás igényét kelti fel önben – és ha jobban belegondol, számtalan kötelékkel kötődik az embertársaihoz: kollégái, barátai, családja mind gondolnak és számítanak önre. A Vénusz és a Jupiter hatása is érvényesül – akár szerelmes is lehet most.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Mérleg jegyében marad, ám már kora reggel az Uránusszal lép kapcsolatba a Hold – nyugtalan nap várható. Ma legyen inkább rugalmas, akkor sokkal könnyebb dolga lesz. Legyen türelmes embertársaival: nem mindent gondolnak úgy, ahogy az első pillanatban látszik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold ma is a Mérleg jegyében marad. Ez optimális pozíció az ön számára, különösen azért, mert a Hold ma csak pozitív kapcsolatokat vesz fel más égitestekkel. Lehet, hogy megismerkedik valakivel, akivel jól megértik egymást. Garantáltan szép időszak vár Önre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében marad, így ez a nap eleven esetleg nyugtalan is lesz. Ha nagyon rosszul alakul, még kaotikus is lehet. Ne legyen tipikus Skorpió, húzzon maga köré egy falat. A Szaturnusz az Ön te oldalán áll, Ö pedig meg fog birkózni ma mindennel. Este gyorsabban fog verni a szíve, izgatottá válhat. Jupiter és Uránusz harmonikus trigon fényszöget képeznek az égen, és szerelmi nyilakat lőnek ki, melyekkel a leghevesebben Önt találják el.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ez egy jó napnak ígérkezik: a Hold a barátságos Mérleg jegyében marad, és pluszban megkapja egy csodálatos Uránusz-Jupiter kapcsolat áldásos hatását. Ez a szerencsenapja! Ma valami nagyon kellemes meglepetésben lesz része, a boldogság valamilyen formában eljön önhöz!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold továbbra is az Mérleg jegyében marad, és ez bizony nyugtalansággal jár. Ma sokan azt hiszik, hogy nem kell teljesen komolyan venniük önt, és ez egyáltalán nem tetszik Önnek. Ne aggódjon: mivel a Szaturnusz egyértelműen az ön oldalán van, biztosan megállja majd a helyét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold ma is a levegő elemű Mérleg jegyében áll, ami közelebb viszi önt hőn áhított céljaihoz. Élete friss szelet kap, ám egyelőre még nem lehet felhőtlen az öröme, hiszen ma még olyan dolgokkal kell foglalkoznia, amiket mások várnak el öntől: Kitartás, ez hamarosan másképp lesz - a változás most csak önön múlik, a csillagok mindenben támogatják!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold ma is a Mérleg jegyében áll, a Neptunusszal lép kapcsolatba. Beszélgessen a kollégáival, mert ma megtudhat valami érdekeset, ami fellelkesíti. Délutánra meglehetősen hektikussá válik ez a nap - boldog lesz, ha végre hazamehet!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: