2014-10-01 02:47:51• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ma nagyon jó napja lesz

Napi horoszkóp október 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Bak jegyében áll, ami az új ötletek megvalósításának kedvezhet, ráadásul egész nap ezernyi ötletet kap az Uránusztól. Most egészen biztosan nem csak egy dologhoz láthat hozzá, hanem egyszerre akár többhöz is - a munka szinte magától megy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold az Bak jegyében található, és kellemetlen quadrát fényszögben áll a Mérleg jegyével. Azt veheti észre, hogy azok az emberek irányítanak, akik sokkal nagyobb kommunikációs tehetségek, mint ön, és nem azok, akik önhöz hasonlóan munkájukat nagy szavak és gesztusok nélkül végzik el. Ne csüggedjen, hamarosan fordul a sorskerék.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma nagyon jó napja lesz: a Jupiter segítségével, ami ma kommunikációs területen áll, kiválóan érvényesítheti az ismereteit, briliáns módon érvel! Beszélgetései során magabiztos hatást kelt, és gyorsan növelheti a befolyását. Előfordulhat, hogy túlságosan ragaszkodik az igazához, mert a Mars az igazságos Nyilas jegyében áll. Kerülje a vitát, a civakodást, mert utólag nehezen tudja helyrehozni a dolgokat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma a Hold a Bak jegyében áll, és a Plútóhoz közeledik – mutassa meg, mire képes! Fontos, hogy ne csak álmodozva üljön egy sarokban, hanem használja ki a tehetségét! Anyagilag most jól mennek dolgai, de fontos, hogy fogadja is el, amit kap. A quadrát fényszögben álló Nap elbizonytalaníthatja saját képességeit illetően, ezért úgy viselkedhet, mint Hamupipőke, aki nem hisz a szerencséjében. Higgyen magában, és fogadja el a jót!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ennél jobb tulajdonképpen már nem is lehetne: a nap elején a Hold a Bak jegyében található, és mivel itt a kora reggeli órákban az Uránusszal veszi fel a kapcsolatot, még ennek a bolygónak a lendületét is megkapja erre a napra, tehát ma minden a legjobban sikerül! Hajrá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az Uránusz a Kos jegyében áll, nem csoda, ha idegesen kel fel az ágyból. Bár szeretne csinálni valamit, de gondolatai nem hagyják nyugodni, és inkább kissé magába fordul. Gyorsan kimerül, és úgy tűnik, összecsapnak a hullámok a feje felett. Több szünetre van szüksége, mint máskor, fordítson több időt magára!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Bak jegyében éberré és öntudatossá teszi önt. Szívesen vesz szervezési feladatokat a kezébe. Optimista kisugárzásának köszönhetően könnyedén tud motiválni másokat. A Hold és az Uránusz már kora reggel kellemetlen fényszögben találkoznak egymással, emiatt fontos, hogy reálisan lássa pénzügyeit, és ne vállaljon kockázatot. Ne akarja elérni a csillagokat, keressen inkább valamit, ami elérhető közelségben van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Bakban járó Hold hatására figyelme kifelé, karrierjére irányul. A befolyás, a hatalom és a kontroll fontosak az ön számára, és nehezére esik másoktól utasítást elfogadnia - kivéve, ha 100%-ig tiszteli az illetőt. Hamar vitába keveredik másokkal, és mivel Vénusz a Mérleg jegyében áll, könnyen megeshet, hogy kedvesével is veszekedni fognak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ez a nap a Bak jegyében álló Holddal kezdődik, amivel elvárásai még magasabbra srófolódnak: nem akar tovább várni senkire, vállalkozó kedve egyre csak nő, készen áll kockázatot vállalni, optimista hangulatban van. Próbálja ki a szerencséjét, ne adja fel, ha nem megy egyből minden úgy, ahogy azt elképzelte!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma a Hold a Bak jegyében áll. Ma nehezen tud megfelelni saját elvárásainak. Szeretne mindent nyugodtan elvégezni, de látszólag soha nincs elég ideje semmire. Úgy érzi, mindenki jobb önnél, gondja támadhat az önértékelésével. Fontos, hogy ne a mások iránt érzett csodálatához igazodjon, hanem saját értékeivel legyen tisztában.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ez a nap nagyon pozitívan indul: a Hold a Bak jegyében jár, ahol a Szaturnusz is uralkodik, így ez garantálja, hogy ma sok örömben lesz része. Sugárzik, szívesen flörtöl. Este is kellemes szórakozás vár önre - érezze jól magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A nap a Bak jegyében álló Holddal kezdődik, ami sok lendületet ad önnek, így örömmel végzi a napi teendőit. A Merkúr barátságos trigon fényszöge kedvez a jó hangulatú társasági eseményeknek. Az esti órák meglehetősen feszültek lehetnek: készüljön fel arra, hogy családi-baráti körben robbanhat az érzelem-bomba!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: