2015-09-01 10:25:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Komoly sikerekre számíthat munkahelyén

Napi horoszkóp szeptember 1-jére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold továbbra is a Kos jegyében van, de együttáll az Uránusszal, emiatt ma már sokkal jobban érzi magát. Talán a gondolatait még nem tudja teljesen a munkájára összpontosítani, egy kicsivel több időbe kerül, míg végez a feladataival. Este menjen el kikapcsolódni a barátaival!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll, az ön 12. Napházában. Ezzel csökkentheti az energiaszintjét, úgyhogy ma ne várjon el túl sokat önmagától! Ha megmakacsolja magát, egyes helyzetekben egyszerűen nem tud majd továbbjutni. A környezetében élők számítanak arra, hogy készen áll kompromisszumokat kötni, elkerülhetetlen, hogy ön húzza a rövidebbet, ha vitába száll.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Ma komoly sikereket könyvelhet el a munkahelyén. Ragaszkodjon következetesen a feljegyzett feladatlistához, akkor nem fog semmi fontos dologról megfeledkezni. Lehetséges, hogy vannak dolgok, amiket jobban tud, mint a főnöke, de jobb, ha ezt nem hozza a tudomására...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében sok energiát ad önnek, ám feszültté is teszi. Ráadásul ma olyan emberekkel lesz dolga, akikben nincs elég türelem. Hagyja leperegni magáról a negatív megjegyzéseket, végezze a saját tempójában a dolgát, akkor minden sikerülni fog. Egy esti séta elalvás előtt jót fog tenni Önnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Kos jegyében áll, emiatt csak úgy árad önből az erő és a vitalitás. Használja ezt ki, éljen a kínálkozó lehetőségekkel! Este mély belső béke tölti majd el, és igazán tudja majd értékelni az élet örömeit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Öntudatosan képviseli az álláspontját, de ugyanakkor képes a belátásra is, és meg tudja hozni a szükséges kompromisszumokat. Csak ne hagyja magát hajszolni!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Ez a bolygóállás általában önzővé és kissé harsánnyá teszi az embereket. Ez önt irritálja, egyre idegesebb lesz a nap folyamán. Próbálja megnyugtatni magát, este tegyen egy nagy sétát a szabadban a kedvesével!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Ez felkorbácsolja az ön becsvágyát, meg szeretné mutatni, mire is képes. Vigyázzon azonban, kivel milyen konfliktusba keveredik! Jó lenne, ha nem kapkodna, hanem alaposan utánanézne mindennek. Az eltérő vélemény nem azt jelenti, hogy ön ellen van, aki hangoztatja, ne kezdjen felesleges ellenségeskedésbe…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. A problémák nem elkeserítik, hanem arra serkentik, hogy jobban tegye a dolgokat. Optimizmusával most hegyeket tud megmozgatni. A magánélete csodásan alakul!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, ez most különösen határozottá teszi önt. Tudja, hogy mit akar, és azt is, hogyan érheti el! A családtagjai, vagy a munkatársai arra kérik, foglaljon állást egy kényes kérdéssel kapcsolatban – válogassa meg jól a szavait!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nagyon gyors tempót diktál a mai napon, mert a Hold a Kos jegyében áll. Erre szüksége is van, mert komoly terveket kell megvalósítania. Vidám és jó hangulatú, a környezete mindenben támogatja majd. Ha egyedülálló, ma este megismerkedhet valakivel!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Most nem szabad pénzügyi kérdésekben könnyelmű döntéseket hoznia. Lesz néhány komoly vitája, kimondhat olyan dolgokat is, amiket máskor elhallgatna. Ennek köszönhetően azonban szorosabbra fűzheti a kapcsolatát valakivel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: