2015-05-24 16:29:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nem mindenki lesz jóindulatú

Napi horoszkóp május 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ez a hétfő lendületesen kezdődik, a Hold az Oroszlán jegyében áll, és felpörgeti az eseményeket. Ön örül ennek, és spontán módon tud reagálni rá. Így jó pontokat tud szerezni a munkahelyén, és nem mellékesen új embereket is megismerhet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kissé zavarosan kezdődik a hét első napja, mert a Hold a játékos Oroszlán jegyében áll. Mégsem szabad elszomorodnia, mert van egy pár jó ötlet, amelynek esélyt kellene adnia. Este nagyon siessen haza, minél előbb pihenjen le.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyéből jó fényszögben áll az Uránusszal, ezért ez a nap izgalmas és változatos lesz. Motivált és jó kedvű lesz, minél több dologgal foglalkozik, annál inkább elemében érzi majd magát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez önnel ellentétes jegy, így ez a nap inkább fárasztónak indul, mint kellemesnek. Nincs elég energiája, hogy könnyedén vegye az akadályokat. A Hold az Uránusszal kapcsolódik, ez kissé zavarttá teszi önt, akár meggondolatlanságba is sodorhatja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az ön jegyében áll, és az Uránusszal kapcsolódik. Fontos, hogy saját tevékenységeire kellő időt fordítson, mert könnyen hibákat követhet el, ha csak pár pillanatra nem figyel oda. Vállaljon kevesebb feladatot, de azokat alaposan dolgozza ki. Este már újra fittebbé válik.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr az Ikrek jegyében áll, uralmi helyzetében látható. Ön most kimondottan elégedett hangulatban van, érzi, hogy mindent el tud érni saját erőből, és komoly akadályokat és nehéz helyzeteket is meg tud oldani. Viszont mindenki önt keresi meg a problémáival, ami kissé kaotikus helyzeteket teremt...

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma a Merkúr az Ikrek jegyében áll, ez ön számára nagyon kedvező, komoly sikerekre számíthat. Ha tárgyalása, megbeszélése lesz, könnyedén meggyőz másokat az igazáról. Könnyen lehet, hogy egy régi, kedves ismerőse is megkeresi.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, kissé lusta jegyben, ezért önnek elég nehéz lesz a reggeli felkelés. Sajnos délután sem történik semmi kiemelkedő dolog. Ám majd a hétvégén elvarázsolódhat, akkor a Hold már a Skorpió jegyében fog járni, nem is lenne igazi Skorpió, ha ezt nem érezné...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez megkönnyíti a hét kezdetét az ön számára. Délelőtt még a Vénusz és a Mars is önt védi, így minden jól sikerül, mind a magánéletében, mind a munkahelyén. Az estét a legjobb, ha pihenésre használja.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nem lesz kedve dolgozni, mert a Hold az Oroszlán jegyében így hat önre. Ám ön kötelességtudóbb annál, mintsem hogy átadja magát a hangulatának. Ebédig jól fog előre haladni. Estére már jócskán elfárad, és ráfér Önre a pihenés.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, pontosan az ön jegyével szemben, ez igen kedvező hatással van önre. Kellemesnek ígérkezik a mai nap, minden jól alakul. Délután felmerülhet néhány probléma, ám ezeket is sikeresen megoldja.

Halak: II. 19. - III. 20.
Az Oroszlán jegyében álló Hold és az Uránusz befolyása kedvezőtlen irányba tereli a dolgokat. Nyugtalansággal, és kisebb problémákkal kell számolnia. Nem mindenki lesz jóindulatú önhöz, akivel ma találkozik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: