2014-08-29 21:58:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Leplezze ingerültségét

Napi horoszkóp augusztus 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Pezsdítő nyugtalanság vesz erőt a Kos jegyűeken: ami eddig nyomasztotta, most örömét is lelheti benne. Különösen, ha látja beérni munkája gyümölcsét. Aktivitása most zseniális ötletességgel párosul

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az ön fellegekben járó természetének kicsit már sok ez az evilági nyüzsgés. Mostanában különösen nehezére esik ez a „való világ". E tulajdonsága azonban könnyebbé is teszi önnek azt, hogy elviselje a nehézségeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szervezőkészségére és kitartására most különösen nagy szükség van munkahelyén. Az iskolakezdés idejének közeledtén családjának is egyre nagyobb szüksége van efféle tehetségére. Ne bízzon semmit a véletlenre!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Közelebbi, vagy távolabbi családjában váratlan kavarodás okozhat meglepetéseket, ami önt mégis inkább kellemesen érinti. Akár még lakásviszonyaiban is történhet kedvező változás. Vagy pl. befogadhat egy kedves kis állatot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A jegyében járó Vénusz különösen vonzóvá és kedvessé teszi önt, de vigyázzon, nehogy ezt mások kihasználják. Udvariasan hárítsa el a kellemetlen, vagy tolakodó egyéneket. Még a főnökét is leszerelheti szép szóval.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ön a kommunikáció embere, ne hanyagolja hát el levelezőtársait, barátait. Számos hivatalos dolga mellett is szakítson időt rájuk. Ez fordítva is igaz: lehet, hogy a sok baráti fecsegés vonja el épp a legfontosabb ügyektől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Uralkodó bolygója, a Vénusz most hadban áll a Marssal, ami csípőssé teszi hangulatát. Szinte boldoggá teszi, ha borsot törhet mások orra alá. A túl sok hajtás, stressz is ártalmára van kedélyének és egészségének is: szó szerint elönti az epe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagy érzések fűtik szívét, kár, hogy pont azok között, akiket legjobban szeret, úgy érzi, nem lel viszonzásra. Ápolja csendben sebeit, de ne növessze a haragot. Aki erősen szeret, az előbb-utóbb viszonzásra talál.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Mindenkit megfőz, mindenkit meggyőz: a héten ön a nyerő ember! A hétvégét társával is turbékolva töltheti: keressenek valami kellemes helyet, ahol végre kettesben is eltölthetnek néhány órát!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A régihez való ragaszkodás és a megújulási kényszer küzdelmét tapasztalhatja önmagában. Próbáljon fokozatosan változtatni, mert ha sokáig ellenáll a megújulásnak, egy későn hozott rossz döntéssel kedvezőtlen helyzetbe kerülhet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az élet csupa küzdelem, szerencse, hogy ön most kellő humorérzékkel veszi az akadályokat. Ez bizony már fél siker, mert akin látszik a könnyedség, azt más hozzáállással kezelik embertársai. Csak mosolyogjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Próbálja leplezni ingerültségét, hisz jól megy sora, ne akarjon még többet. Vegye észre, mennyi szerető ember veszi körül, még ha civódnak is önnel. Lehet, hogy egy időre messze kéne utaznia, hogy ezt valóban észre is vegye.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: