2016-04-30 09:36:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Jobban kellene vigyáznia az anyagi javaira

Napi horoszkóp április 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz elhagyja a Kos jegyét. Most nagyon könnyelmű lehet, óvatosabban kellene bánnia a pénzével. A délután gondtalanul telik, nagy örömét leli a családi programokban. Az estét, ha lehetséges, ne töltse egyedül!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében van, és rövidesen három bolygó is áll majd a Bika jegyében. Ma ráébred valamire, ami sokáig rejtély volt az ön számára, ez komoly izgalommal is járhat. Igyekezzen elkerülni a féltékenységet!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében jár, pezsgő hangulatot ígér a mai nap. Ha ön egyedülálló, akkor este ne maradjon otthon, mert rengeteg ismerkedési lehetőséget mulasztana el!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében van. A mai nap nyugodtnak látszik: lazítson és foglalkozzon önmagával. Próbálja meg kibogozni a gubancos helyzeteket, és ha ez elméletben sikerült, akkor a gyakorlatban sem lesz hiba.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma nagyon könnyen köt új ismeretségeket. Ha már hosszabb ideje egyedül van, akkor pláne használja ki ezt az esélyt! Ez egy nagyon ideális nap arra is, hogy kipihenje magát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében, a Nap a Bika jegyében jár. Bár egyedül is meg tudná oldani a problémákat, mégis jobb lenne, ha elfogadná a segítő kezeket. Járjon nyitott szemmel és füllel, mert az üzleti kapcsolataiban hasznát veheti a most megismert lehetőségeknek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a vízöntő jegyében van. Ma biztosan alkalma lesz az önismerete fejlesztésére. Keresse a barátai társaságát, és ha jó megfigyelő, sokat tanulhat önmagáról a kapcsolatain keresztül. Ez még akkor is hasznos lesz, ha valamilyen negatív tulajdonságára derül fény.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében van. Talán most lesz alkalma tisztázni a problémákat a kedvesével, vagy egy családtagjával, és olyan világosan fejti ki az álláspontját, hogy érvényesíteni tudja az akaratát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a vízöntő jegyében, a Nap a Bika jegyében van. Ez a szerelem energiáit erősíti az életében. Délután menjen el pár órát sétálni a tavaszi napsütésben. Ma este is óriási esélye van arra, hogy megismerkedjen valakivel, aki igazán illik önhöz.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében jár. Kicsit unalmas, kicsit szürke a mai nap, és mivel nagyon fáradt, ez most eszményinek látszik az ön számára. Szedje rendbe a gondolatait és az érzéseit, mert erre máskor úgy sincs elég ideje.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében van. Kimondottan jó esélyei vannak arra, hogy megtalálja a boldogságát. Tele van életörömmel és élvezi a szabadnapot.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében van. Most sokkal jobban kellene vigyáznia az anyagi javaira. Bármennyire is megtetszik valami a bevásárlás során, ezúttal álljon ellen a kísértésnek, és csak a fontos dolgokat vegye meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: