2017-01-19 06:29:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Igazságtalanul kapja a kritikát

Napi horoszkóp január 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold még mindig szemben áll az ön jegyével. Könnyen feldühödik, ha nem megy minden a kívánsága szerint, sokszor eltúlzottan reagál a dolgokra. Próbáljon meg minél higgadtabb maradni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Most azon múlik a tervei sikere, hogy egészen finoman és érzékenyen közeledjen másokhoz. Ma sokan a környezetében ingerültek lehetnek, és az ártatlan megjegyzéseit is a szívükre veszik. Tapintatra van szüksége, ha el akar érni valamit.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha túlságosan kemény és ésszerű akar lenni, akkor épp a lényeges dolgokat hagyja figyelmen kívül. Nem szabad megfeledkeznie az érzéseiről. Hallgasson meg másokat is, és próbálja megérteni őket! Ne hozzon ma hosszú időre szóló döntéseket, és ne fogjon bele új dolgokba.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében jár. Nyugalomra és csendre vágyik, de sajnos éppen ez nem adatik meg önnek. Nem a külvilág eseményei, hanem a saját belső nyugtalansága gyötri. Délután tegyen egy nagy sétát a parkban, erdőben.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A munkahelyén és a magánéletében is egyre csak szaporodnak a nehézségek. Ha azonban veszi a fáradtságot, és megoldást keres rájuk, akkor legyőzhetők az akadályok. Ehhez először is magába kell néznie, és megkeresni a hibáit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nem kellene olyan türelmetlennek lennie, várja meg, amíg tisztázódik a helyzete. Talán, amit ma veszni lát, az holnap már meg is térül. Próbáljon meg a tények talaján maradni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nincs sok értelme fontos tárgyalásokat folytatni, most úgy sem találja meg a kompromisszumos megoldást. Jobb lenne, ha a tisztázó beszélgetéseket is máskorra halasztaná.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Egy ismeretlen személy keltette fel a figyelmét. A vonzalmát még egyelőre saját maga sem tudja mire vélni, még bármi lehet a dologból. Az is lehet, hogy az egész csak egy múló szeszély… Egyelőre ne döntsön, csak adjon egy esélyt!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy ismeretlen személy keltette fel a figyelmét. A vonzalmát még egyelőre saját maga sem tudja mire vélni, még bármi lehet a dologból. Az is lehet, hogy az egész csak egy múló szeszély… Egyelőre ne döntsön, csak adjon egy esélyt!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A félreértések jelentik még a legkisebb problémát, amivel ez a nap szolgál önnek. Veszekedésre is sor kerülhet valakivel, aki közel áll önhöz. Figyeljen oda nagyon, ha a pénzügyekről van szó, nehogy becsapják!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma nagyon kiszámíthatatlan hangulatban van, amit a környezetében élők meglehetősen sérelmesnek élnek meg. Nem kellene minden apróságnak olyan nagy jelentőséget tulajdonítania. Régi ellenségeskedések is feléledhetnek. Próbálja meg ezt elkerülni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Lehet, hogy teljesen igazságtalanul kapja a kritikát, és nehezebben viszi keresztül azt, amit akar. Jobb, ha csak a rutinfeladatokkal törődik, és a fontos dolgokat halassza holnapra. Az este viszont romantikusnak ígérkezik.

(Noiportal.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: