2015-03-26 18:04:35• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Engedje szabadjára az energiáit

Napi horoszkóp március 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Figyelmesen hallgassa beszélgetőpartnereit, így szellemi éberségének köszönhetően könnyen megértheti a dolgokat. Remek nap ez a tanulásra, kutatásra, tervezésre, írásra, olvasásra, izgalmas beszélgetésekre és mindenféle szellemi tevékenységre.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az ön utazásokat jelző területén kellemetlen fényszögben áll. Legyen nagyon óvatos vezetés közben, vagy ha gépekkel, éles szerszámokkal dolgozik. Hajlamos lesz a sértődékeny, ingerlékeny viselkedésre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Legyen rendkívül óvatos olyan helyzetekben, melyekben a karja vagy a lába megsérülhet, különösen vezetés közben. Ne nyomja annyira a gázpedált, és figyeljen oda a többi sofőrre is.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A munkahelyén némi önfegyelemre lesz szüksége, nehogy szétaprózza az energiáit, vagy túl gyors legyen – a minőség rovására. Akkor érheti el a legnagyobb sikert, ha egyedül dolgozhat. A párjával vitába keveredhetnek...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz és a Jupiter kapcsolata alkotásra készteti, lehet ez előadóművészet, szobrászat, vagy bármi más, ami egyszerre kimerítő és kreatív. Ez a bolygóállás jelezhet egy új érzelmi kapcsolatot is – járjon nyitott szívvel!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr és a Neptunusz szemben állnak a Szűz jegyével. Ez az időszak kedvez a művészeti törekvéseknek és a pénzügyeknek. Kiegyensúlyozottsága és barátságos hozzáállása valósággal vonzani fogja az anyagi forrásokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz csillog a párkapcsolatok területén: ha éppen nincs partnere, most találhat valakit, aki nemcsak izgalmasnak, de hosszú távon is jó társnak ígérkezik. Jó nap ez a mai nap arra is, hogy kimozduljon és szórakozni menjen a barátaival.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma támogatást kap a kreatív alkotótevékenység, és fókuszba kerül a szerelmi élete. Tudnia kell, hogy most szinte bárki iránt vonzalmat érezhet, nem árt tehát az óvatosság, nehogy másnap megbánjon egy kalandot...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz hatására ma kisebb szerelmek és barátságok felbomolhatnak, de a komolyabb kapcsolatoknál „csak” feszültségek várhatók. Az egyedülállóknak a bolygó elbűvölő, mély szerelmet is hozhat...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó az ön párkapcsolatokat jelző területén szemben áll a Holddal. Ha ez egy válást jelez, akkor az azt mutatja, hogy nem volt elég mély és komoly az érzés, a kapcsolat. Ma az alkotótevékenységben kifejezheti önmagát.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Energiaszintje annyira magas, hogy ha nem talál megfelelő levezetést, nyughatatlanná és ingerlékennyé válhat az embertársaival szemben. Ha megpróbálja elfojtani a feszültséget, baleset érheti.

Halak: II. 19. - III. 20.
Engedje szabadjára az energiáit, és végezzen valamilyen kedvére való fizikai tevékenységet. Kedvező ez a nap arra is, hogy új feladatok elvégzésébe kezdjen, melyekért hosszú távon elismeréseket kaphat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: