2016-10-23 09:20:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egy sétától újjászülethet

Napi horoszkóp október 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz a Nyilas jegyében áll. Pompásan indul ez a nap, nyugodtan kérheti a reggelijét az ágyba, és lustálkodhat kedvére. Délután ne idegeskedjen, menjenek egy kiadós sétára az erdőbe.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Olyan lesz ez a vasárnap, mint amilyet már régen elképzelt magának. Egy kiadós séta a friss levegőn, majdnem ebédig alvás. Boldog lehet, hiszen a kedvesével töltheti ezt a napot. Ha Ön még egyedülálló, akkor induljon egyedül, ebben is van jó dolog, nem kell alkalmazkodnia senkihez.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars nagyon erős! Együtt áll a Plútóval, és mindez a Bak jegyében áll, ahol a Mars emelt helyzetben van. Ettől függetlenül ügyelnie kellene arra, hogy mit mond. Lazítani szeretne, és olyanok társaságában lenni, aki közel áll Önhöz.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Lassan kellene kezdenie a vasárnapot. Mesélje el a párjának, hogy mi nyomja a szívét. Ne engedje, hogy elromoljon a kedve. Egy hosszú séta jót fog tenni, kéz a kézben a kedvesével.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egész nap úton van, és már késő lesz mire hazaér. Ma csak azzal foglalkozzon, amihez igazán kedve van. Este órákon át tudna telefonálni, ha nem lenne annyira fáradt. Ezen a napon boldogan és elégedetten hajthatja álomra a fejét.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Szép emlékeiben tobzódhat, és ez egy kicsit melankolikus hangulatba hozhatja. Jót tesz Önnek, ha kimozdul otthonról, mert élvezi a találkozást más emberekkel, és új benyomásokat is szívesen gyűjt.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kompromisszumokba kényszerítheti ma a családja, és nagyon diplomatikusan kell viselkednie. Nyugalomra van szüksége, és ezt meg is kapja. Este a kedvesével sok mondanivalójuk lesz egymásnak.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Menjen ki a friss levegőre. Este mentálisan már sokkal jobban fogja magát érezni. Már sok mindenen nevetni is tud.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Sajnos ma akár veszekedésre is sor kerülhet. Tartsa vissza magát, amennyire csak lehet. Állandóan akar valaki Öntől valamit, legjobb esetben csak tanácsot. Bár szívesen segít nekik, ami sok, az sok. Húzza meg a határait.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A tegnapi nyomás és nyugtalanság ma még erősebbé válik. A legjobban otthon érezheti magát, és a rokonok között. Lazítania kellene, olvasson könyvet, hallgasson kellemes zenét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Semmi sem tudja otthon tartani Önt. Cselekvésre van szüksége, legalább egy hosszú sétára, ki kell jutnia a természetbe. Keresse a kapcsolatot a többiekkel. Este jól fog szórakozni, sokat nevethet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Minden heves mozdulattól óvakodnia kellene. A kockázattal járó tevékenységeknek nem most van itt az ideje. Egy hosszú séta a szép természetben jót tesz Önnek. Úgy érezheti magát, mintha újjá született volna.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: