2014-12-18 23:02:07• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Este találkozzon a barátaival

Napi horoszkóp december 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Csodálatos nap áll ön előtt. Mindent jól megy, elsőre sikerül, emiatt jókedvű és nagyon aktív. Menjen, találkozzon a barátaival, a Hold segíti önt abban, hogy az este jól sikerüljön. Ne feküdjön le korán, az este is tartogathat meglepetéseket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Milyen szép lenne, ha ma egyszerűen jól kialhatná magát, ám sajnos, erre nincs módja: szólítja a kötelesség, ám csodálatos módon könnyűnek érzi a házimunkát, még egy kisebb konyhaművészeti bravúrt is összehozhat. Este találkozzon a barátaival, beszélgessenek, mert ennek most nagyon jó hatása lesz önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold még egy napig a Skorpió jegyében lesz, ami nagyszerű előjele egy csodálatos napnak. Nyitott az újdonságokra, miközben egy jó ötlet egyre inkább gyökeret ver a fejében. Feltétlenül valósítsa is meg! Máris kezdheti a tervezést.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Amikor a Hold a Skorpió jegyében áll, és Uránusszal lép kapcsolatra, okvetlenül vigyáznia kell magára, például figyeljen oda a kiadásaira. Mindenben kissé mértéktelen lesz, mindenből többet akar. Könnyen lehet, hogy ma többet eszik és iszik is a kelleténél. Vigyázzon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Továbbra is nagy a kísértés, vásárlási lázban ég. Ha éppen adósságai lennének, vagy kevés a pénze, jobb, ha nem is megy a városba. Ma jó atmoszférára és jó környezetre van szüksége, hogy jól érezze magát. Vásároljon virágokat! Este a Mars hatása érvényesül a Vízöntő jegyében, ami felpörögeti önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll, viszont a Merkúr a Bak jegyében, ami alapvetően jó hatással lesz önre. Uralkodó bolygója ma erősen hat. Valamikor mérleget is kellene készítenie erről az évről. Délután támad majd egy-két ötlete, amiket érdemes lenne feljegyeznie. A Mars hatására este összetűzésbe kerülhet valakivel. Fékezze az indulatait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll, éppen próbálja megközelíteni a Szaturnuszt. Ez jót tesz önnek: kisugárzása egyszerűen varázslatos! Uralkodó bolygója, a Vénusz viszont kellemetlenül kapcsolódik az Uránuszhoz, ez okozhat némi problémát. Az esti órákban tud majd csak lazítani, de ez csodálatos érzés lesz!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Skorpió jegyében áll, ám az Uránusz még rosszul kapcsolódik a Plútóhoz, ami nem tesz túl jót önnek. Kissé kimerült lesz, ám szerencsére életörömben nem szenved hiányt! Jól tud majd szórakozni. Ez a nap inkább átlagosnak mondható, sem csúcspontok, sem drámai mélypontok nem várhatók.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Skorpió jegyében áll. Fáradt, és ez meg is látszik önön, nincs túl jó bőrben. Kímélje jobban magát, tartózkodjon a nagyobb erőfeszítésektől! Az Uránusz sajnos a szellemi energiáját is elnyomja, így egyszerűen fáradt és lassú. Este menjen korán aludni, pihenjen, holnap úgy érzi majd, mint ha kicserélték volna!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Skorpió jegyében áll, a Mars a Vízöntő jegyében, és a Vénusz a Bak jegyében – mindez óriási stresszel jár. Minél könnyedebben tudja ezt fogadni, annál jobb lesz a napja. Vágjon jó arcot a kellemetlen helyzetekhez!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Mars a Vízöntő jegyében áll, az égiek önnel vannak. A Hold a Skorpió jegyében energiát, vitalitást és motivációt ad Önnek. Ma sok mindent képes lesz megvalósítani. Este kicsit összezavarodhat, köszönhetően az Uránusz fényszögének.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Skorpió jegyében áll, továbbra is sikerekkel biztatják a csillagok. Nagyszerű nap áll ön előtt, remélhetőleg jól ki tudja majd használni. Ne feledje azt sem, hogy a Vénusz az Ön számára legkedvezőbb helyzetben áll. Minden barátjára számíthat, bármilyen kérésről, kérdésről is legyen szó.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: