2016-12-04 09:01:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Engedjen kedvesének több szabad teret

Napi horoszkóp december 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Vízöntő jegyében ébredt. Érzelmei intenzívebbek és elevenebbek lesznek. A fantázia a mai napon nagy szerepet fog játszani a lelki életében. Egy délutáni rövid séta jót tenne Önnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ne engedje, hogy felerősödjön Önben a birtoklási vágy, mert elveszítheti a jó hangulatát. Nyugodtan engedjen a kedvesének több szabad teret.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ön inkább a magánéletére összpontosítson. Igyekezzen otthon maradni, és a családjával lenni. Egy komoly megbeszélés a partnerkapcsolatán jelentősen javíthatna. Fordítson a kedvesére több időt.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Minden fontossá válik most, és ez a szerelemre is érvényes. Este mindenképpen hívjon vendégeket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Fontos, hogy a kedvese privát szféráját tiszteletben tartsa. Ha túlságosan kíváncsi, vagy követelőző lenne, hamar konfliktusokra kerülhet sor.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Most addig nem nyugszik, amíg meg nem tudja, hogy mi van a dolgok mögött. Az este nagyon izgalmasnak ígérkezik. Egy érzelmi dráma is bekövetkezhet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma nyugodtan alhat tovább, és reggelizzen kiadósan. Olyan dolgokat is érezni fog, amit képtelenség szavakba foglalni. Egy csodálatos vasárnap vár Önre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Vénusz pedig a Bak jegyében látható. Ezen a napon a legfontosabb a szerelem!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Erős érzelmekkel kell számolnia. Egy délutáni séta sok mindenre jó. Megszabadulhat a fejében forgó problémák egy részétől. Este pedig lesz alkalma alaposan kibeszélni egy bizonyos dolgot.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Délután nagy kedve lesz az idejét kellemes emberek között tölteni, főleg olyan emberek között, akik sokat jelentenek az Ön számára.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ügyeljen arra, hogy tekintettel legyen a többiekre is. Maradjon barátságos, ne feledkezzen meg a szívéről, ha kényes témák is szóba kerülnek ma.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma mindenből haszna lehet. Nagyszerű lehetőségei adódnak arra, hogy ezt a napot teljes egészében ki tudja élvezni. Egy új, igazán szeretetteljes kapcsolat veheti most kezdetét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: