2016-09-29 03:25:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Zseniális ötlete támad

Napi horoszkóp szeptember 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Lehet, hogy ma nem érzi magát egészségesnek, nyugtalan és stresszes is lehet. Nehezen szánja rá magát a munkára, az ügyintézésre. Pedig ma sokat tehetne azért, hogy megoldást találjon a pénzügyi gondjaira. Egy közeli barát, vagy barátnő a segítségére lehet ebben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy régi dolgot le kellene zárnia a mai napon, legyen az egy kapcsolat, vagy valamilyen ügyintézés. A csillagok most bárminek a befejezésében segíthetik önt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Vegye egy kicsit lazábban a dolgokat, mert az állandó idegeskedés gyengíti az immunrendszerét. A meditációnak, relaxációnak most nagy hatása lehet önre. Az anyagi helyzetét gondolja át újra, mert most új megoldást találhat a problémákra!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A baráti kapcsolatai sok örömet adnak ma önnek. Egyik ismerőse figyelmes gesztussal kedveskedik önnek, a másik pedig értékes tanácsokkal segítheti önt. A közlekedés, utazás során legyen óvatos, mert ma megnő a balesetveszély!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Olyan határidős munkái vannak, amiket már tényleg képtelenség lenne tovább halogatni. A saját érdekében jól teszi, ha korábban megy be a munkahelyére, hogy nyugodtan elintézhesse a dolgokat. Délután már az új tervekkel, kihívásokkal foglalkozhat!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Felgyorsulnak ön körül az események, ráadásul ezek közül nem mind pozitív – a munkahelyi átszervezések lehet, hogy rosszul érintik önt. Egy fontos kérdéseben nem ért egyet a főnökével, ezt a problémát jó lenne mielőbb tisztázni!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.H
Sok dolga van ma, ráadásul mások is újabb és újabb kérésekkel fordulnak önhöz. Tanuljon meg nemet mondani! Délután rossz hírt kaphat, amely a karrierjét is nagyban befolyásolhatja.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szokatlanul érzékenynek bizonyulhat ma. Szinte nincs olyan szó, kijelentés, amin ne tudna megsértődni... Pedig jobb lenne, ha némelyiket inkább elengedné a füle mellett, s nem generálná feleslegesen a feszültséget!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Csupa meglepetés lehet a mai nap az ön számára. Akármerre is viszi az útja, biztos lehet benne, hogy egy régi ismerőssel találkozhat. Váratlanul egy nagyobb nyereményre is szert tehet, vagy jelentős összeget spórolhat meg egy nagyobb beszerzés során.

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Egy zseniális ötlettel ma elkápráztathatja a munkatársait, a főnökét. A megvalósítást ugyan nem oldhatja meg egyedül, de az elismerés így is az öné! Vigyázzon, jól kell beosztania az idejét, ha mindennel végezni akar!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy régóta elintézetlen ügye kerülhet ma terítékre. Jól teszi, ha minél hamarabb nekikezd, és nem halogatja tovább. Ma segítik a bolygóállások az ügyintézést, szánja hát rá magát a dologra!

Halak: II. 19. - III. 20.
Jó lenne, ha ma inkább a gyakorlatias problémákkal foglalkozna, és a párkapcsolati konfliktusokat inkább máskor próbálná meg tisztázni. Könnyen elragadják ma az indulatai, ezért veszekedéssé fajulhat a beszélgetés.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: