2014-10-25 09:52:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Tele van életörömmel

Napi horoszkóp október 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Skorpió jegyében álló Hold kreatívvá teszi, a szintén e jegyben álló Hold pedig felfokozza az alkotókedvét. Legjobb lenne, ha ma festene valamit, szép leveleket írna, vagy barkácsolásba kezdene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A nap első óráiban le lesz blokkolva. A Hold hatására nem lát tisztán, ezért jobb lenne, ha most nem hozna döntéseket. Délután a Vénusz és a Mars kellemes fényszögben „esnek egymásnak” – Ön is hajlamos lesz az incselkedésre, különösen, ha ellenkező neműekkel kerül szembe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Régóta nem kezdődött ilyen nyugodtan és kiegyensúlyozottan a hétvégéje, végre szabadnak érzi magát. Bármit tervezett a mai napra, angyali türelemmel fog nekilátni még a nemszeretem háztartási feladatoknak is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Skorpió jegyében áll, ezért valósággal vonzza az ágy: ne vonja meg magától a reggeli lassú ébredezés és kényelmes nyújtózkodás örömét. A mai nap különösen kedvez annak, hogy a természetben töltse az idejét, lehetőleg gyerekekkel és állatokkal együtt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter és a Vénusz feszült kapcsolatban vannak, a Mars pedig a Nyilas jegyében áll, ezért ha nem készül fel előre a kellemetlenségekre, könnyen veszekedésbe sodródhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma olyan okos és talpraesett lesz, hogy az ötleteit azonnal meg tudja valósítani, és valamilyen anyagi előnyhöz is juthat. A Jupiter és a Szaturnusz kellemetlen fényszöge veszekedés lehetőségét jelzi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az emberek, akik Ön körül vannak, több figyelmet érdemelnek. A Jupiter és a Szaturnusz feszütséget hozhatnak a szerelmi életébe. Minél lazább és türelmesebb tud maradni, annál jobb. A közös főzés segíthet abban, hogy a lényeges dolgokra koncentráljanak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A délelőttöt egyfajta pozitív izgatottság és nyugtalanság uralja. Délután a Hold és a Szaturnusz együttállása nagy feszültséget teremthet, válogassa meg jobban a szavait! Estére teljesen kimerül, ma könnyen megy majd az elalvás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Skorpió jegyében álló Hold nosztalgiára hajlamosítja, valószínűleg eszébe jutnak régi szerelmek, gyerekkori pajtások, elvesztett nagyszülők... Az este ideális lesz arra, hogy a jövő évi nyaralást tervezgessék a párjával.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma tele van életörömmel és szabadnak érzi magát, most kiélvezhet mindent, amit az élet nyújt Önnek. A csillagok sérülésveszélyt jeleznek, ma ne tegyen semmit, ami veszélyeztetné a testi épségét. A lépcsőket és a létrákat különösen kerülje!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai reggel alkalmas arra, hogy átgondolja a tegnapi nap eseményeit, és józanul felmérje a mai nap feladatait. Találkozzon egy régóta elhanyagolt barátjával, és töltsék beszélgetéssel az időt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma valamilyen váratlan pozitív meglepetésben lesz része, előfordulhat például, hogy ajándékot kap. Az egész napot egy szeretett ember társaságában töltheti, estére a szívük közelebb kerül egymáshoz.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: