2014-10-31 09:25:28• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nem lesz nyugalmas napja

Napi horoszkóp október 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó bolygója, a Mars az ég tetejét célozta meg. Lehetőséget kap arra, hogy keményen dolgozzon, főleg a saját témáin, amelyek sikert hozhatnak az ön számára. Ez a nap nem alkalmas arra, hogy csapatban dolgozzon, csak akkor, ha a társaságnak ön a vezetője. Vegye figyelembe mások érdekeit is, nehogy heves ellenállást váltson ki a környezetéből - céljait így is el tudja érni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó bolygója a Vénusz, a komoly párkapcsolatok területén áll, így ez lesz a legfontosabb ezen a héten. Rendezze párjával a nehézségeket, de ne aggódjon, nem lesz válásveszély, a kedvese mindent meg fog érteni. Ha jogi problémákkal küzd, akár peren kívül is megegyezhetnek az ellenfelével, mégpedig úgy, hogy mindeközben sikerül megvédenie a saját igazát. Vénusz szereti önt, a párja is erről tesz majd tanúbizonyságot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A héten számos remek alkalom kínálkozik arra, hogy javítson a kapcsolatain. Ma mindenki önnel szeretne beszélgetni, és ön őszintén elmondhatja véleményét bármely témáról. A Hold új üzleti lehetőségekkel kecsegteti, akár külföldre is utazhatna! Legrosszabb esetben is az történik, hogy valaki valahová beprotezsálja önt.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó bolygója, a Hold, a szabadságszerető Vízöntő jegyében szemben áll a Jupiterrel. Nagylelkű és adakozó akar lenni embertársai felé, de ha ezt ki akarják önből kényszeríteni, mereven ellenáll majd. Ha mások bármilyen módon megpróbálják korlátozni, vagy megkurtítani személyes szabadságát, lázad. A pénzügyek miatt vitákra, összetűzésekre kerülhet sor. Egyszerűen nem akarja, hogy bárki is megmondja önnek, hogy mit tegyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az Uránusz csillog a felsőbb tudományok területén - most biztosan jól sikerülnek a vizsgái. Ha ön már kikerült az iskolapadból, akkor érdeklődése a vallás, az okkultizmus, a misztika, az asztrológia felé fordulhat, de a tudományos, műszaki témakörök is felcsigázzák. Ha nyitott lesz, sokat nyerhet következő évek tapasztalataiból.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az ön uralkodó bolygója a Merkúr végre már előre halad, és kellemes kapcsolatba kerül a lehetőségek bolygójával. Kedvező nap lehet ez a hivatalos ügyekkel való foglalkozásra, bármilyen minőségben, és most azt is megértheti, hogyan illeszkednek a mindennapi élete kis darabkái egy egyetemes mintába. Ennek nyomán mélyebb önismeretre tehet szert, és az ön kis világa is minden téren gazdagabbá válik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Merkúr siet ugyan előre, de még nem hagyta el az ön jegyét, és most akadályozza céljai elérésében. Most megvalósíthatja terveit és világossá teheti az álláspontját mások előtt. Az a legfontosabb, hogy hallgassa meg a környezete véleményét is, és vegye is figyelembe! Nem szabadna észrevennie a jelentéktelen apróságokat, így nagyon hatékony munkát tud végezni a mai napon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, és sajnos nem támogatja önt. Nem alkalmas az időszak arra, hogy bemutatót tartson vagy bármilyen formában reflektorfénybe kerüljön. Amire most igazán szüksége lehet, hogy egyedül lehessen, és átgondolhassa, minként érez a különböző dolgok iránt. De tölthetné az időt közeli barátai, családtagjai társaságában is. Új erőre kap, és feltöltődik majd energiával.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a harmadik sorsterületéről indul. Ebben az időszakban intenzívebben kell keresnie az információkat. Tele lesz kíváncsisággal, és nyughatatlansággal, már nem érzi magát elszigetelve, nem annyira bizonytalan, nem gyötrik a kétségek saját magát illetően, így elkezdheti újra a kapcsolatok kialakítását, beszélgessen, szerezzen új ismereteket! Lehetséges, hogy számos kisebb-nagyobb utat is meg kell tennie ehhez, de most ezt nem bánja, szeretne

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne számítson arra, hogy nyugalmas napja lesz. Az Uránusz bolygó állandóan új ismereteket kíván öntől, lehetősége sincs mélyebbre ásni egy-egy ügyben. Meg kellene próbálnia alkalmazkodni ezekhez a váratlan helyzetekhez. A nap önnek is 24 órából áll, a mai feladatokkal kell megbirkóznia. A holnapi tennivalókat úgysem végezhetné el ma.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold a Vízöntő jegyében áll, és itt nem érzi jól magát. Ez egy nyugtalan periódus, ön sokkal nagyobb személyi szabadságra vágyik. Nyugodjon meg, a legjobb irányban halad, nincs semmi oka arra, hogy megkérdőjelezzen bizonyos dolgokat. Nem most van itt az ideje az ilyesfajta helyzetelemzésnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha felnéz az égre, láthatja, hogyan ragyog a Vénusz a Nap közelében. A Vénusz a luxus bolygója, ne is csodálkozzon azon, hogy ma csak kirakatokat nézne, vásárolgatna, és kávézgatna a barátnőjével. A pénzügyeivel többet kellene törődnie, keresse fel a saját bankját, jó ötleteket kaphat a befektetésekre - csak határt kell szabnia a költekezésben. Kipróbálhatja a szerencséjét is, de ne felejtse el: egy lottószelvény is elég a főnyereményhez!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: