2014-08-31 10:37:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Keressen új barátokat az interneten

Napi horoszkóp augusztus 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Uralkodó bolygója a Holddal és a Szaturnusszal áll együtt: e helyzet mintegy védőburokkal veszi körül. Érzi is hatalmát, és kicsit hajlamos is visszaélni vele. Pozitív célokra is felhasználhatja erőit, különösen családja és barátai érdekében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nyitottság és elkötelezettség most egyszerre jellemzik önt. Ez egy nagyon szerencsés konstelláció ismeretségek kötésére, és kapcsolatok elmélyítésére is egyben. Bárkinek a bizalmát megnyerheti, és sokat haladhat előre a ranglétrán is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A misszionárius szellem mindig is erős volt önben, és rábeszélő készségével sokakat meg is győzhet. Talán kicsit több ellenállásba ütközik, de ön nem az a fajta, aki megretten az erős érzelmektől.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Uralkodó bolygója a Skorpióban jár, ami még szigorúbbá és kérlelhetetlenebbé teszi önmagával és másokkal szemben is. Az életnek azért van napos oldala is, még ha az iskolaidő és az ősz közeledtén ez nem is látszik. Keresse a fényt akár a napon, akár a mesékben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter és Plútó fényszöge most tömegek vezetésére predesztinálja az Oroszlán jegyűeket. De legalábbis egy kisebb-nagyobb csoport emberei helyezik önbe bizalmukat, sorsukat. Ne ijedjen meg a feladattól, szeresse őket, mintha gyermekeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Neptunusz elvarázsolja önt, vagy inkább ön varázsolja el környezetét: a színjátszás nagymestere lehet. Szinte bármilyen szerepet képes eljátszani, hogy megfeleljen az elvárásoknak. Ez egy nagyon sikeres életstratégia, csak el ne veszítse igazi énjét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A csillagok a tévedhetetlenség és sérthetetlen hatalom látszatával ruházzák most fel önt. Jól teszi, ha kihasználja ezt a csillagállást karrierje építésére, vagy jobb anyagi körülmények biztosítására. Ne feledkezzen el családja igényeiről sem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A jegyén átvonuló Hold teszi túlfűtötté és labilissá kedélyét, különösen pénteken. Harapósságát forró fürdővel, vagy lágy szeszekkel enyhítheti, ám az utóbbi túlzásba vitelével legalább annyit árt társkapcsolatának, mint a veszekedéssel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Rá kell ébrednie, hogy szorgalma kevés a boldoguláshoz: a szakértelmét, tudását kéne jobban kamatoztatnia. Talán csak az a baj, hogy főnökei nem is tudják, mire képes ön. Keresse a kihívásokat, ha másképp nem megy, akkor új munkahelyen!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha eddig kerülte az Internet, vagy mobiltelefon, stb. használatát, ideje, hogy újítson! Egy efféle modern kapcsolat most sorsdöntő változásokat hozhat életébe. Ha unja társaságát, keressen új barátokat a neten!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Rámenős és szigorú mostanság, még szerencse, hogy törekvései a helyes irányba viszik. Az eszközeit azonban jobban meg kellene válogatnia, ha nem akar haragosokat szerezni. A munkája rengeteg, amit a sok munkahelyi változás is indokolhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Uralkodó bolygója, a Neptunusz a saját házában jár: a szokottnál is jobban vonzza a misztikus, az érthetetlen, a rejtélyes világ. Válogasson óvatosan az efféle irodalomban, mert sajnos sok a bóvli és a sarlatán, akik félrevezethetik.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: