2016-12-06 12:10:52• hírek • Szatmár.ro

Nagy sikert aratott Szabó Győző és Stohl András

Humoros, megrázó és feszültséggel teli volt a Jó zsaru, rossz zsaru.

Megtelt a Szakszervezetek Művelődési Házának tágas nézőtere december 5-én, hétfőn este - a Business Transaction szervezésében ekkor játszották ugyanis a magyarországi Centrál Színház darabját, a Jó zsaru, rossz zsaru című előadást. A kétszemélyes bűnügyi történetben két igazi magyarországi sztár lépett színpadra: Stohl András és Szabó Győző.

A darab - melynek eredeti címe A Steady Rain (Konok eső) - a film noir klasszikusainak komor világát idézte meg. A történet szerint a nagydumás Denny és a magának való Joey óvoda óta legjobb barátok, rendőrjárőrként naponta együtt róják Chicago utcáit. Nagy álmuk, hogy egy nap olyan nyomozók legyenek, mint Starsky és Hutch. Ám egy bűnös városban még egy zsarunak is nehéz ártatlannak maradni, a túlélésért vívott harc pedig még a legigazabb barátságokat is veszélybe sodorja. Mert jön a féltékenység, a szerelem, a bosszú, majd a halál.

A két színész produkciója lenyűgözte a nézősereget, a feszültséggel és humorral teli darab története pedig magával ragadta a publikumot. A feszesre rendezett előadás minden pillanatban fenntartotta a figyelmet, olykor felszabadult nevetést, olykor síri, döbbent csendet okozva a nézőtéren.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: