2015-05-05 09:44:24• hírek • Blikk.hu

Nagy fizetést kapnak munka nélkül az RTL Klub sztárjai

A kereskedelmi tévécsatorna legfoglalkoztatottabb arcai közül néhányan nagyjából karácsony óta egyszer sem vezettek műsort, tulajdonképpen a szabadságukat töltik egész addig, amíg új feladatok nem várnak rájuk.

A tavaly nyáron a nagy ellenlábas TV2-től a csatornához igazolt Szabó Zsófi például az X-Faktor háttérműsora, az After X befejezése – vagyis december óta – nem dolgozik, de bármily meglepő, ugyanígy van ezzel az RTL Klub két „kirakatembere”, Lilu, valamint Istenes Bence is. Ők a ValóVilág fináléja óta „tűntek el” a képernyőről. Ha egy kicsit utánaszámolunk ennek, akkor megdöbbenve tapasztalhatjuk, hogy már több hónapja vannak kvázi parkolópályán, hiszen a ValóVilág hetedik szériája februárban véget ért.

A legtöbb ideje viszont Sebestyén Balázs élvezheti a szabadságot, hiszen ő a Celeb vagyok, ments ki innen! afrikai forgatásai óta nem kapott műsort, ami azt jelenti, hogy november óta nem szerepelt a csatornán.

A fentiek ellenére súlyos összegeket vihetnek haza. Vajon mennyi pénzről van szó?

- Amikor a műsorvezetők nincsenek képernyőn, egy alapfizetést kapnak: nagyságrendileg milliós összegről van szó. Persze mindannyiuknak más és más, de átlagosan egymillió forintra (közel 15 ezer lej) kell gondolni. Amikor pedig jön egy műsor, akkor ezt az összeget emelik - árulta el a Blikknek a bennfentes.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: