2013-10-09 16:38:37• hírek • Szatmár.ro

Muzsika TV-s tévéfelvétel - a legnagyobb mulatós sztárok Szatmárnémetiben

November 22-én hatalmas buli lesz a Károlyi úti Dana hotel rendezvénysátrában - ha eljössz, benne leszel a tévében is!

A szatmári közönség már bebizonyította: ha bulizásról van szó, nem ismer lehetetlent. A Bertici Fivérek két teltházas, fergeteges hangulatú mulatós bulit is tartottak már idén - valószínűleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy a közkedvelt Muzsika TV úgy döntött: Szatmárnémetiben veszi fel a szilveszter éjjelén adásba kerülő Dallamokon át című műsor mega-buliját, Magyarország legnagyobb mulatós sztárjaival. A fellépők között természetesen ott vannak a rövid idő alatt nagy ismertségre szert tevő Bertici Fivérek is.

A tévéfelvételre november 22-én 19 órai kezdettel kerül sor, s a tervek szerint több mint hét óra bulira számíthatnak akik nem akarnak kimaradni az év valóban legnagyobb bulijából és szeretnének már november végefelé szilveszteri hangulatba kerülni. Mert a terem szilveszteri hangulatban lesz feldíszítve, de profi fény és látványtechnika is hozzájárul majd ahhoz, hogy igazán buli-hangulatba kerüljünk.

A fergetegesnek ígérkező est folyamán fellép Koós János, Zalatnay Cini, Sihell Ferry, Csocsesz, a Bertici Fivérek, Gáspár Győző, Henna, a Desperado zenekar, Radics Márk, Ács Bálint, Brunner Márta, Rácz Olivér és a Royal Team zenekar is. Ugye, hogy csábító a kínálat?

A bulira egy belépőjegy 29 lejbe kerül, ez pedig megvásárolható a Netmusic hangszerboltokban: az Independentei sugárúton, a Dana Kereskedelmi Komplexumban és a filharmóniával szemben található Netmusic boltban. Mindkét üzlet hétköznaponként 9 és 18 óra között tart nyitva. Jegyek kaphatók lesznek továbbá a Szatmárnémeti RMDSZ székházában is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: