2016-06-15 17:04:17• hírek • Szatmár.ro

Mondj véleményt a hamarosan véget érő színházi évadról

Ki volt a kedvenc színészed vagy színésznőd? Melyik darab tetszett a legjobban? Mondd el a véleményed!

Segítsd a Harag György Színtársulat munkáját azzal, hogy elmondod a véleményed a hamarosan lezáruló színházi évadról. A kérdőív kitöltése öt percet sem vesz igénybe, szóval élj a lehetőséggel: nevezd meg kedvenceid és jelezd azt is, hogy milyen darabokat látnál szívesebben a szatmári színpadon!

"Az alábbi kérdőív segítségével az Önök véleményét, igényeit szeretnénk felmérni, annak érdekében, hogy képet kapjunk munkánk eredményességéről, intézményünk megítéléséről. Az Ön segítségével visszajelzéseket kaphatunk előadásaink és művészeink megítéléséről, közönségünk legkedveltebb színházi műfajairól. Megjegyzései, észrevételei révén pedig közvetlen javaslatokat és észrevételeket is tehet szolgáltatásainkkal, műsorpolitikánkkal, vagy az egyes előadásainkkal kapcsolatban" - írja a Harag György Társulat.

Mivel a kérdőívben kedvenc színészekre, színésznőkre is rákérdezünk, emlékeztetőül itt van azon szatmári művészek névsora, akik a 2015/16-os színházi évadban játszottak a bemutatott darabokban.

Színésznők: Bándi Johanna, Bogár Barbara, Gál Ágnes, Kovács Éva, Kovács Nikolett, Laczkó Tekla, László Zita, Méhes Kati, Moldován Blanka, Nagy Anikó, Rappert-Vencz Stella, Sándor Anna.

Színészek: Bessenyei István, Bodea Tibor, Frumen Gergő, Gaál Gyula, Kányádi Szilárd, Marosszéki Tamás, Nagy Orbán, Nagy Tamás, Orbán Zsolt, Péter Attila Zsolt, Poszet Nándor, Rappert-Vencz Gábor, Rózsa László, Varga Sándor, Zákány Mihály.

Kattints, és következzen a kérdőív!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: