2015-05-11 14:28:32• hírek • Szatmár.ro

Mobilitás a legnagyobb fordulatszámon

Negyedik alkalommal rendezte meg Kolozsváron május 8-9 között a szatmárnémeti Autonet Import Kft az ország legnagyobb autós háttéripari szakmai kiállítását, az Autonet Mobility Show-t. A szakmai kiállításnak idén a nemrégiben átadott kolozsvári sportcsarnok (Sala Polivalenta) adott otthont, amely az ország legújabb és ugyanakkor legszebb nagyméretű multifunkciós csarnoka.

Száz bemutató standon a világ legjelentősebb alkatrész gyártói és szolgáltatói várták a meghívott szakmai látogatókat, akik idén abszolút rekordszámban érkeztek a rendezvényre: több mint 3.700 főt láttak vendégül a szervezők.

"A szakmai expó kiváló alkalmat nyújt az iparági újdonságok első kézből történő bemutatására, közel 300 gyárképviselő fogadta a standoknál a Románia egész területéről érkezett autószerelőket, kereskedőket, flottaképviselőket, szállítmányozókat és más háttéripari partnereket -nyilatkozta Csehi Árpád Szabolcs, az Autonet Import vezérigazgatója.

"Az Autonet Import piacvezető cégként nagy jelentőséget tulajdonít ennek a szakmai kapocsnak, amely elengedhetetlen a háttéripar optimális müködéséhez, hozzájárulva a közlekedésbiztonsághoz is. Az eseményen a külföldi beszállítók mellett jelen voltak az Autonet Cégcsoporthoz tartozó vállalkozások is, akik fontos szerepet töltenek be a szakma igényeire megoldást biztosító szolgáltatáscsomagokkal. Kiemelném még az Autonet expórészt is, ahol 15 különböző standon mutattuk meg üzletágaink egy részét és azok szolgáltatásait: oktatások, technikai háttér, szervizkoncepciók, dízel üzletág, haszongépjármü üzletág, szervizszofter, flotta management, saját márkák, Gyenes Mani és a motoros üzletág" -nyilatkozta Csehi Árpád Szabolcs.

"A fő hangsúly természetesen az esemény szakmaiságán van, de legalább ennyire fontos, hogy üzleti Partnereink jól érezzék magukat a Mobility Show-n" - folytatta a gondolatmenetet Ilonczai Tamás, a cég marketing menedzsere. "A többszintes épületben a földszint két csarnokában építettük föl a mintegy 100 standot, az első emelet pedig kizárólag a szórakozásé volt: a tradicionális étel és ital biztosítása mellett - bor-, szivar- és koktélkóstoló, gyermekeknek komplett játszóház, nőknek fodrász és sminkszalon, stílus tanácsadás, karikatúra készítés, vicces fotófalak, testfestés - csak egy pár példa a kényeztető elemekből. Természetesen nagyon attraktív akciókat is megfogalmaztunk Partnereink számára a kétnapos expó idejére, így érve el a rekordlátogatói számot" - nyilatkozta Ilonczai.

Az évente megrendezésre kerülő esemény Kolozsvár mellett május végén Budapesten, ősszel pedig Bukarestben is várja az autós szakma képviselőit.

Autonet Mobility Show - 2015

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: