2008-02-08 19:45:36• hírek • Anna Szelényi

Milyen hajstílus illik hozzád?

A hajstílust illetően számos variáns közül válogathatsz, ám nem mindegyik megfelelő a számodra.

Mindegyik hajtípushoz illenek bizonyos hajvágások, amelyek előtérbe helyezik azt, és könnyen kezelhetővé teszik.
Habár a férfiak nem fektetnek annyi időt és energiát a hajigazításba, mint a nők, az még nem azt jelenti, hogy azt el lehet hanyagolni. Számos férfiaknak szóló kozmetikai termékek léteznek már a piacon, ráadásul évről évre a designerek egyre több hajstílust ajánlanak a férfi közönségnek.

1. Hosszú haj


Azok a férfiak, akik szeretik a hosszú fürtöket, számos hasonló színű árnyalatra festhetik hajukat, egyúttal megőrizvén annak természetes aspektusát. Azért jó elkerülni a világos tónusokat, mivel azok optikailag csökkentik a haj dússágát és egyébként sem divatosak már 2008- ban. A vékony és formátlan haj formázásához használj speciális termékeket, amelyek dúsíthatják, és egyúttal védhetik is a káros hatásoktól. Hanyagold a hajszárító használatát.

2. Göndör haj

Az ilyen típusú haj karbantartása két tényezőn alapul: a dússág csökkentése és a göndör tincsek érvénybe juttatása. Számos göndör hajjal rendelkező egyén elégedetlenkedik haja dússága miatt, és elkövetik azt a hibát, hogy akkor akarják megnyesni hajukat, mikor az száraz. Fontos, hogy a megfelelő termékeket használd, és ezeket vizes hajra vidd fel. Észreveheted majd a különbséget, hisz fürtjeid tökéletes formát kapnak, és könnyen kezelhetőek lesznek. Ne moss hajat naponta, hanem várj 2-3 napot a következő hajmosásig.

3. Dús, egyenes haj

Az ilyen haj hátránya, hogy nem eléggé rugalmas és úgy helyezkedik el fejed tetején, mint egy sündisznó tüskéi. Habár nagyon nem tudsz újítani rajta, attól még számos frizurát kipróbálhatsz, amelyek nagyszerűen illenek majd arcod formájához, vagy öltözködési stílusodhoz.

4. Ritka haj


A vékony hajszálú hajat nem szabad fixáló termékekkel, vagy egyéb romboló hatású termékekkel terhelni. Ajánlott a heti két alkalommal történő hajmosás és nem kell megfésülnöd. Viseld minél rövidebb változatban, és ha teheted, borotváld le. Az idei szezon egyik legdivatosabb frizurája a milliméteres hajat helyezi előtérbe. Ha a haj hullása, vagy annak ritkasága valamilyen hormonzavar folytán alakult ki, akkor fordulj orvoshoz, és vegyél részt valamilyen kezelésen.

A stílusodhoz illő hajvágás:

Office – stílus: ebbe a kategóriába az egyszerű frizurák tartoznak, amelyek nem ütnek el az üzleti környezettől, tehát semmi extravagáns.

Afro – stílus: ez a típus, ahogyan jól tudjátok a színes bőrűek tipikus stílusa. Dússága és tapintása következtében, az ilyen típusú haj speciális törődést igényel.

Funky – stílus: Ez a típus lehetőséget ad, hogy különböző frizurák közül választhass. Nincsenek határok, minden saját belátásodtól függ. Az aszimmetrikus hajvágások a fixáló termékek állandó használatát feltételezi, ami azt jelenti, hogy elegendő időt kell teremts, ahhoz, hogy … másképp néz ki.

Sz.A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: