2008-04-25 11:15:01• hírek • Szatmar.ro

Rádiós vetélkedőt szerveznek

 Az Európai Információs Központ idén kevesebb akcióval készül az Unió Napján.

 

 

Az Európai Információs Központ a tavalyi évhez képest idén kevesebb programmal készül május 9-én az Unió Napján. 

Az idei akciójuk részeként egy rádiós vetélkedőt szerveznek meg. Május 9-én, Lasan Nicoleta az Információs Központ munkatársa, 9-10 óra között a Transilvania, míg Szabó Kinga Júlia információs tanácsadó, 12-tól 13-ig a City Rádióban lesz jelen. A rádiós vetélkedő során az Európai Információs Központról tájékoztatnak, és kérdéseket irányítanak a hallgatók felé. A vetélkedőben résztvevőket ajándékokkal jutalmazzák. Ezt követően a városközpontban osztogatnak az Unióval kapcsolatos tájékoztató brosúrákat és könyvecskéket.

A tavalyi évben a Prefektusi Intézménnyel közösen szerveztek vetélkedőt a középiskolásoknak, valamint egy rajzversenyt I-VIII. osztályosoknak. Sor került egy közvitára, bemutatták az elkészített rajzokat a Szépművészeti Múzeumban, illetve egy előadást is tartottak, amellyel a fiatalabb korosztályt célozták meg.

Szabó Kinga Júlia, mint mondja az idei évre tervezett akciók talán még bővülhetnek, ha a Prefektúra is készül valamivel, eddig azonban nem jelezték ez irányú szándékukat.

P.A. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: