2006-01-20 21:26:11• hírek • Szatmár.ro

A stresszmentes esküvő titka

356789.jpgHét olyan tipp, amelyel sikerrel kivédheti az esetleges váratlan buktatókat és konfliktusokat

Az esküvők megszervezéséhez komoly csapatmunkára van szükség, ám alább olvasható hét olyan tipp, amelyet figyelembe véve az ifjú pár sikerrel kivédheti az esetleges váratlan buktatókat és konfliktusokat.

Mindig maradjon békés, nyugodt - így szól a Magyar Esküvő című szakmai magazin első tanácsa. Az időben elkezdett tervezés és az optimista szemlélet - ez utóbbit a legnehezebb betartani, mégis ez a legfontosabb. Nem biztos hogy a nyugtatók segítenek - inkább a jövőbe vetett közös hit, amelynek lényege: nem lehet olyan akadály, amely megronthatja a majdani boldogságot- olvasható a Híradó portálján.

A második tipp: keressünk olyan családtagokat, barátokat, akik segítenek a szervezésben, az apróbb döntésekben. Mint félig-meddig kívülállók, józanul és gyakorlatiasan szállnak majd be a teendők listájának sorolásába és megvalósításába. Akármilyen váratlan probléma adódik - családi konfliktusok elsimítása, hirtelen támadt konfliktus a két família rokonai között - nem szabad ezekkel foglalkozni, mert a nagy nap az ifjú páré.

A stressz közben is gondoljanak egymásra és szakítsanak még az esküvő előtt néhány napot egymásra és a szerelemre, előre biztosítva magukat a későbbi boldogságról. Utána már bármi történhet.

Fontos a megfelelő zene kiválasztása: a muzsika nagymértékben befolyásolhatja a megfelelő hangulat előteremtését. Ami a repertoárt illeti, illik többféle stílusú CD-t beszerezni: a nyolcvan éves dédi is hadd mulasson egy kicsit, de persze a nagyon fiatalok se unatkozzanak.

A következő jó tanács: ne gondoljanak folyton az időjárásra, ne rettegjenek egy kedvezőtlen meteorológiai előrejelzéstől, de készüljenek rá - szép, egyforma esernyőkkel, váltócipőkkel, meleg félbundával, fehér keppekkel, elegáns kabátokkal, selyemköpenyekkel a párnak és a násznépnek. Az sem szentírás, hogy adott esetben térdig érő hóban végig kell masírozni a templomig egy fehér nyitott szandálban, ami két perc múlva elázik, kell tehát egy váltó cipő.

Végül: mindig csak arra a néhány, elengedhetetlen kellékre gondoljon a menyasszony és a vőlegény, amely valóban fontos egy esküvőn: a ruha, a gyűrű, a szeretteik boldog arca, a menyasszonyi csokor.

A többit hamar elfedi a feledés homálya és semmi más nem marad, mint a szép emlék, amelyre a kisebb problémák ellenére is boldogan gondolnak majd - remélhetően minél több évig.

Stop!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: