2015-09-04 12:03:40• hírek • Szatmár.ro

Megvannak a nyertesek

Véget ért a játékunk, gazdára lelt a hosszú hétvége a nyírbátori Sárkány Fürdőben.

A Partiumi Magyar Napok hétvégéjén a Szatmár.ro is ott volt a Kossuth-kertben, önkénteseinkkel közösen pedig közös emlékeket gyártottunk olvasóinknak a PMN-nel és a 10 éves Szatmár.ro-val. Az emlékgyártó keretünkbe sokan beálltak, különösen amikor megtudták, hogy az elkészített fotóval nyerni is lehet.

A képet ugyanis feltöltöttük a Facebookra, a fotókon szereplőket pedig arra kértük, hogy gyűjtsenek lájkokat a fotóra - a legjobban kedvelt fotó pedig elviszi a fődíjat, a hétvégét a Sárkány Fürdőben.

Játékunk nyertesei igazán komolyan vették a lájkgyűjtést: összesen 815 kedvelést gyűjtöttek be, így Konrad Coroianu és Szilvy Borbely vitte el a fődíjat, a 2 személyre szóló hosszú hétvégét szállással és strand-belépővel a nyírbátori Sárkány Fürdőbe.

A következő három helyezés is nyereményt ér, egy-egy családi belépőjegyet szintén a Sárkány Fürdőbe. Roland Suranyi és Dániel Avasán 708 lájkot gyűjtött, Bandi Pop-Márton, Zsuzsánna Pop Márton és Berni Falup közös képére 324 szavazat érkezett, a harmadik családi belépőt pedig Alexa Antal és Ferenczi Edina Renáta nyerte meg 222 szavazattal.

A nyerteseknek gratulálunk, nyereményük átvételéről Facebookon értesítjük őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: