2015-03-27 15:16:53• hírek • Szatmár.ro

Megnyílt a Grand Mall utazási kiállítása

Pénteken 13 órakor nyitott a Grand Tourism&Travel utazási kiállítás a Grand Mallban.

Nem tudod, hogy hol töltsd el a jól megérdemelt szabadságodat? Hiányzik egy jó ötlet, vagy csak egy előnyös ajánltra vágysz? A Grand Mall turisztikai kiállításán több utazási iroda ajánlata közül válogathatsz!

Sőt, igazán verhetetlen ajánlatok közül választhatod ki, hogy hol pihened ki magad idén. Amellett, hogy sok esetben ez az utolsó hétvége, amelyen az előfoglalási kedvezmény érvényes, az utazási irodák a turisztikai kiállításra való tekintettel még engednek néhány százalékot az árból.

Így már csak rád vár a döntés, hogy kiválaszd a nyaralás helyszínét. A legkedveltebb úticélok Egyiptom, Görögország, Tunézia, Törökország és Spanyolország, de a résztvevő utazási irodák igazán egzotikus célpontokba is elrepítenek.

Az utazási irodák mellett a rendezvényen jelen van a Szatmár Megyei Tanács is egy standdal, ahol a megye turisztikai látványosságait népszerűsítik. A kiállításon avasi babákat készítő asszonyok is vannak, akiknek a portékáit nem csak csodálni, hanem megvásárolni is lehet.

Az utazási kiállítás március 27-én 19 óráig tart nyitva. Szombaton és vasárnap 11 és 19 óra között lesz látogatható a Grand Tourism&Travel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: