2015-03-27 18:27:19• hírek • Fizetett hirdetés

Megnyílt Muhi Sándor újabb formabontó tárlata

Péntek délután az Október 25-téren található galériában megnyílt Muhi Sándor képzőművész legújabb, formabontó tárlata, amely április végéig várja majd az érdeklődőket.

A lassan hetvenéves művész fiatal kortársait meghazudtoló módon keresi az új utakat a képzőművészetben. Hite szerint a régi formák és technikák már idejüket múlták, ezért elkezdett újakkal kísérletezni. Ezt jelzi két korábbi tárlata, a „Kortárs közhelyek" és „A pillepalack kalandja". A mostani, melynek címe „Az élet szép", kifejezésmódjában hasonlít az előző kettőhöz. Vidám, pajkos, de mégis elgondolkodtató - olyan felnőtteknek szól, aki még élénken emlékeznek gyerekkorukra, a gyermeki álmokra, a gyermekkori szép napokra.

A szép számú érdeklődő előtt Cristina Gloria Oprisa képzőművész és Csirák Csaba helytörténész méltatta a tárlatot. Előbbi felhívta a figyelmet az alkotásokon lépten-nyomon fellelhető pillepalack-formákra. „A pillepalackokat sajnos nem mint a civilizáció és a technológia jelét, hanem mint az ember és a természet közötti összhang hiányát hagyjuk utódainkra, az örökkévalóságra" , emelte ki.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: