2015-04-24 13:14:06• hírek • Aggteleki István

Megnyílt Ciprian Jula kiállítása

Csütörtök este egy újabb különleges fotó-tárlat megnyitójára került sor az Old Place Café&Pub-ban.

Immár az ötödik fotó-kiállítás megnyitóra került sor a roppant hangulatos kávézóban a Nomanid Productions szervezésében. A Pho-T0ne sorozat egy újabb tehetséges szatmári fotográfus bemutatásával folytatódik.

Ciprian Jula szatmári fotográfus „Histoires de Paris" című tárlatának fényképei kicsit közelebb hozzák Párizst és az is biztos, hogy aki eddig nem járt a kultúra és művészetek egyik fővárosában, ezeket a képeket nézve meg is kívánja, hogy bár egy kis időre megmerülhessen abban a különleges és egyedi hangulatban, amit a város nyújt.

Ahogy Szilágyi Ottó, a Nomanid Productions egyik szervezője elmondta, bármennyire is közhelyként hangzik, de aki egyszer eljut Párizsba, biztos, hogy más emberként tér vissza. Az impulzusokban, ingerekben, megannyi látnivalóban bővelkedő város erős hatása, az emberek közvetlensége, nyitottsága nyomot hagy bennünk, felélénkít, legyen szó átlagos túristáról, hát még, ha alkotó, kreatív emberről van szó. És az alkotó ember, aki megtapasztalja ezt a másságot, a művészetek rugalmasságát, hazatérvén meg kell tanulja hasznosítani azt, hiszen idehaza, finoman szólva, ingerszegény közegünkben nagy szükség van a szellemi felüdülést előidéző művészi termékekre - véli Szilágyi.

A megnyitót követően a szintén szatmári TranSKlouD együttes koncertje következett, a tőlük megszokott különleges hangzásvilágú zenével.

A kiállítás bő egy hónapon át várja az érdeklődőket az Old Place Cafe&Pub-ban.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: