2014-07-21 12:46:45• hírek • Szatmár.ro

Megkezdődött a MIK német nyelvtanfolyama

A vártnál is nagyobb volt az érdeklődés: 180-an jelentkeztek az ingyenes német nyelvkurzusra.

Megkezdődött a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés (MIK) német nyelvtanfolyama a Communitas Alapítvány támogatásával. A nyelvtanfolyamról már az előkészítési szakaszban igen sokan érdeklődtek, de ennek ellenére a szervezők számára is igen nagy meglepetést jelentett, hogy a tavalyi 40 jelentkezőhöz képest idén ez a szám meghaladta a 180-at. A kurzust a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés titkára, Antal Roland nyitotta meg köszöntve és egyben bátorítva is a jelentkezőket.

A tanfolyam oktatója Jékel Zsuzsanna, a Református Gimnázium német tanárnője bemutatta a lecketervet, és elmondta: a tudást nem tudja senkinek a fejébe önteni, éppen ezért minden résztvevőnek otthon is legalább napi egy órát kell foglalkoznia a tanult nyelvvel, hogy a tanfolyam hatékony legyen.

Kezdésképpen a résztvevők kitöltöttek egy felmérő tesztet, s ennek eredményei alapján osztották őket két csoportra. A nyári tanfolyamon nyolcvan személy vehet részt, de a nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy ősszel ismét elindítják a képzést.

Nyolcvanan kezdhették el a nyelvtanfolyamot

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: