2010-06-05 15:08:17• hírek • Szatmar.ro

Megjöttek az oldtimerek

Megérkeztek az oldtimerek a pusztadaróci Oldtimer & Youngtimer Találkozó 2010 elnevezésű rendezvényre.

Az idei találkozó az első a megyében, ami a régi autókat hivatott bemutatni a nagyközönség előtt. A szervezők két kategóriába sorolták a járműveket, a huszonöt évet meg nem haladott autókat youngtimereknek, míg az ettől idősebb járgányokat oldtimereknek nevezték el. Ottjártunkkor még tartott a gyülekező, azonban így is rengeteg szép autót láthattunk.

Legtöbben talán a bogárhátúnak becézett Volkswagennel érkeztek, de a Citroën tulajdonosai is szép számban képviseltették magukat. Úgy tűnt, a látogatók számára Cadillac-ek tetszettek a legjobban, ugyanis ilyet is láthattak a kíváncsiskodók. Az Amerikai Egyesült Államok rendszámaival parádézó, felénk jóformán csak filmekből ismert mesejárgány köré gyorsan össze is gyűltek a nézelődők. Nagy sikert aratott azonban az 1975-ös évjáratú Citroën HY kisbusz is, amit 1947-ben kezdtek gyártani, és 1981-ben, 473.289 eladott példány után állították le gyártását.

Rengeteg szép és csodálni való autó várja a látogatókat - a Mercedestől az Opelig - a helyszínen, Pusztadarócon a kastély-kertben június 5-6 között. Szerkesztőségünk az alábbi videofelvétellel igyekszik bemutatni néhányat a kiállított autókból, a rendezvényre azonban folyamatosan érkeznek még a járgányok, így a helyszínen jóval több autóban gyönyörködhetnek olvasóink, ahova a belépő tizennégy év alatt ingyenes, efelett pedig 10 lej.

 


 

A Cadillac és társai nagy sikert arattak
A Cadillac és társai nagy sikert arattak



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: