2014-10-10 10:52:49• hírek • (x)

Megérkeztek az őszi-téli ruhák a SecondTex üzleteibe

Azt tudtad, hogy a SecondTex Ravensburg utcai üzletében a 60-as, 70-es éveket idéző hippi-ruhák is kaphatók?

Szeretnél divatosan öltözködni, de nem szeretnél egy egész fizetést a boltokban hagyni? Van egy egyszerű megoldás arra, hogy divatosan öltözködj az év minden szakában és a pénztárcádban is maradjon bőven pénz más kiadásokra. A megoldás neve: SecondTex.

Az idők során igazi üzletlánccá nőtt használtruha-kereskedést valószínűleg sokaknak nem kell bemutatni. Itt minőségi, Angliából érkezett ruhákból válogathatsz, s bár elvileg használt ruhák kerülnek a boltok polcaira, rengeteg vadonatúj, vagy esetleg egyetlen egyszer használt darabot találunk a választékban.

A SecondTex boltjaiba már megérkeztek az őszi-téli ruhák is, tehát a cipők, táskák, lakástextíliák mellett már csizmákat, téli kabátokat, sálakat, sapkákat is találsz a választékban. A megvásárolható ruhadarabok pedig követik napjaink divatját, tehát igazi menő cuccokat vásárolhatsz meg magadnak a többi bolthoz képest jóval kedvezőbb áron a SecondTex üzleteiben.

A Secondtex Szatmár megyében több üzlettel is rendelkezik. Szatmárnémetiben a Károlyi út 25/c cím alatt, a régi főtéren (Libertatii tér) 16 szám alatt, illetve a 15-ös lakótelepen a Ravensrurg utcában. A Károlyi úti bolt kedden és szombaton 9 és 13 óra között, hétfőn, szerdán csütörtökön és pénteken 9 és 17 óra között várja a vásárlókat. A Szatmárnémeti régi központjában található üzlet hétfőtől péntekig 9 és 19 óra között, szombaton pedig 9-től 13 óráig tart nyitva. A Ravensburg utcai bolt hétköznaponként 9 és 17 óra között, szombaton pedig rövidített nyitvatartással, 13 óráig üzemel.

Nagykárolyban is van SecondTex bolt az Ignisului utcában a Bl. I. 1-es szám alatt. Itt hétfőtől csütörtökig 8 és 16 óra között, pénteken és szombaton pedig 9 és 13 óra között várják a vásárlókat. Avasfelsőfaluban a Victoriei utca 37 szám alatt található a bolt. Ez hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17 óra között, csütörtökön és szombaton pedig 9 és 13 óra között tart nyitva.

Különleges ruhadarabok a Ravensburg utcában

Kevesen tudják, hogy a manapság egyre nagyobb divatnak számító hippi-ruházat, az 1960-as, 70-es évek divatját idéző ruhadarabok - ingek, pólók, nadrágok, pulóverek - szeptember óta megtalálhatók a SecondTex szatmárnémeti, Ravensburg utcai boltjában. Már csak a kíváncsiság miatt is érdemes megnézni a kínálatot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: