2014-09-26 15:44:46• hírek • Szatmár.ro

Még válthatók bérletek a Harag György Társulat idei évadjára

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata értesíti nézőit, hogy azok a tavalyi bérletesek, akik még nem váltották ki belépőiket, megtehetik azt 2014. október 4. - szombat, 13 óráig a színház jegyirodájában, ugyanis a társulat szervezőirodája eddig az időpontig fenntartja a tavaly lefoglalt helyeket.

Akik a tavalyi évadban nem rendelkeztek színházbérlettel, október 5 után válogathatnak a fennmaradt helyek között, illetve online is vásárolhatnak a www.biletmaster.ro oldal segítségével.

Az idei évad első előadását már bemutatták: ez az Antigoné című görög dráma volt. Az évad második előadása egy igazi klasszikus lesz Babarczy László Kossuth-díjas érdemes művész rendezésében. A tavalyi, nagy sikerű Rokonok-előadás rendezője ezúttal Brecht és Weill hallhatatlan művét, a Koldusoperát állítja színpadra.

Szilveszterre szintén klasszikusnak számító előadást készít a társulat, ugyanis az operettirodalom egyik sokat játszott darabját, az Én és a kisöcsémet szánja Bessenyei István rendezésében. A tavalyi, jól bevált gyakorlattal élve január és február folyamán bérletben is megtekinthető lesz majd a szilveszteri produkció. Tavasszal a román drámairodalom egyik legismertebb művét fogják látni a szatmári színházlátogatók, ugyanis I. L. Caragiale Az elveszett levél című darabja kerül színpadra, rendezője pedig a neves román művész, Sorin Militaru lesz.

Idén is lesz bérletcserében játszott előadás, Szatmárra érkezik a debreceni Csokonai Nemzeti Színház társulata M. A. Bulgakov: A Mester és Margarita című előadásával Rusznyák Gábor rendezésében, valamint szintén a debreceni színház produkciójában láthatják a szatmáriak a Nancy Huston Iokasté királyné című drámájából készített előadást, amelynek rendezője Gemza Péter, a színház igazgatóhelyettese. A nagyszínpadi produkciók sora itt nem ér véget, ugyanis a Harag György Társulat vendégül látja a nagyváradi Szigligeti Színház Nagy Dániel és Bodolay Géza szövege alapján színpadra vitt A világcirkusz című előadását Juronics Tamás rendezésében.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: