2014-04-15 16:11:41• hírek • Szatmár.ro

Még mindig keresik az aszténiás férfit

Középkorú szatmárnémeti aszténiás férfi eltűnése kapcsán kéri olvasóink segítségét a Szatmár Megyei Rendőrség: aki bármit is tud az illető tartózkodási helyéről vagy bármiféle információval rendelkezik személyét illetően, hívja a 112-es egységes segélyhívó telefonszámot.

A 43 éves Diósi Zoltán József április 6-án, vasárnap hagyta el otthonát, hozzátartozói azóta sem tudnak semmit hollétéről, tartózkodásáról. A férfi feltűnően magas, 198 centiméter magas és 75-80 kilogramm súlyú. Haja egyenes, gesztenyebarna, frizurája átlagos, arca ovális alakú, bőre világos, ajkai keskenyek, szeme sötétbarna.

A férfi egyik sajátos ismertető jele a bal karján található tetoválás, amely egy csuklyás arcot ábrázol. Másik ismertetője aszténiás alkata. Az aszténiás alkat egyik legszembetűnőbb jellemzője a sovány testalkat és gyenge izomzat, keskeny, hosszú mellkas. Az aszténiás alkatúak jellemvonásai közé tartozik a kiemelkedő értelmi kapacitás, de gyenge akarat, tépelődő, érzékeny lelkivilág. Az aszténiások között nagy számban szenvednek szkizofréniában.

Diósi Zoltán József eltűnésekor zöld nadrágtartóval ellátott munkaruhát, krém színű esőmentes dzsekit és fűzős bakancsot viselt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: