2010-10-22 08:51:25• hírek • Blikk

Meg akarták ölni a megasztárost!

 

Döbbenetes titkot őriz Kökény Attila (35), a Megasztár 5. egyik legtehetségesebb versenyzője: meg akarta ölni őt és feleségét a volt szeretője! A jóképű énekest hétről hétre az egekig magasztalják a zsűritagok, Eszenyi Enikő még azt is megjegyezte, hogy olyan testőrre vágyna, mint Kökény Attila.

Tény és való, a versenyző tényleg rendszeresen remek produkciókkal rukkol elő, noha lelkét súlyos titok mardossa: nem érezheti magát teljes biztonságban, mivel korábban már az életére törtek, s az elkövető azóta is szabadlábon van. Attila egy korábbi hűtlensége fajult valóságos rémálommá. A régi botlást megbocsátotta ugyan az énekes felesége, szerelmüket, családjukat nem tudta tönkretenni a szerető, ám a megbántott nő nem vette könnyen a kikosarazást: ha nem lehet szerelme az övé, másé se legyen alapon bosszút állt.

Hogy ámokfutása nem torkollott tragédiába, csak a szerencsének köszönhető. Éppen egy benzinkúton tankolt Attila és felesége, Aranka, amikor a megvadult, lesben álló egykori szerető beletaposott autója gázpedáljába, hogy elgázolja Attiláékat.

Szerencsére ők az utolsó pillanatban félreugrottak, a megvadult szerető viszont a benzinkút üvegajtaján keresztül autóstul rontott a boltba. Kökényéket tanúként hallgatta meg a bíróság, s a Markó utcában néhány hónapja hirdették ki az ítéletet, miszerint a fúriaként tomboló nőnek kétmillió forintot kell fizetni a benzinkútban okozott kárért.

A megasztáros versenyző ma már szeretné elfelejteni az egész, krimibe illő rémtörténetet, és minden idegszálával a versenyre koncentrál.

– Nincs takargatnivalóm: öt évvel ezelőtt valóban volt egy botlás az életemben. Akkor belépett az életembe egy másik nő, akivel rövid ideig tartott a kapcsolatunk. Sok férfi került már hasonló szituációba, sajnos én sem voltam kivétel. Nem szeretnék mentegetőzni, egyáltalán nem vagyok büszke arra, amit tettem. Azonban hamar rájöttem: a család szentségénél semmi sem fontosabb. Rövid úton szerettem volna tiszta helyzetet teremteni, a másik fél azonban nem volt hajlandó elfogadni a döntésemet – emlékezett vissza a történtekre Kökény Attila.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Aranka megbocsátott férjének, minden élő adásnál ott szurkol a nézőtéren
Aranka megbocsátott férjének, minden élő adásnál ott szurkol a nézőtéren


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: