2009-03-24 15:46:21• hírek • www.bulvaros.hu

Másfél éve van Majkának

Válaszút elé állították Majkát az orvosok: vagy elvégezteti régóta esedékes szívműtétjét, vagy számolnia kell azzal, hogy végzetessé válik az állapota. A gyermekkora óta szívproblémával küszködő rapper hosszú ideje halogatja, hogy kórházba vonuljon, s a szakemberek mellett, egyre sűrűsödő rosszullétei is figyelmeztetik: nem játszhat tovább az életével. Másfél éve van, nem több.

Komoly következményekkel kell szembenéznie Majkának, ha nem szánja rá magát évek óta esedékes szívműtétjére - olvasható a bulvaros.hu oldalon. Az egykori valósághősnek gyermekkora óta problémái vannak a ketyegőjével, ami mára olyan rossz állapotba került, hogy elkerülhetetlenné vált a beavatkozás.

Majkáról ráadásul jóindulattal sem mondható el, hogy kímélné magát: köztudomású, hogy megszállottként veti bele magát a munkába, és szenvedélye, a gyakran hajnalig tartó kártyázás sem tesz jót egészségének.

Tavaly szeptemberben, amikor egy műsor felvételén összeesett, a rohammentősök hosszú percekig küzdöttek az életéért, s csak a szerencsecsillagának köszönheti, hogy azóta nem került újra életveszélyes állapotba. Az ózdi hős most ultimátumot kapott orovosaitól: másfél éve van arra, hogy kórházba vonuljon, ha nem akar búcsút mondani az életének.

- Azt mondták, hogy másfél éven belül alá kell vetnem magamat a műtétnek. Szerintük egyébként már réges-régen túl kellett volna esnem rajta, én azonban halogattam a dolgot. Egyre inkább érzem, hogy nem húzhatom sokáig az időt, és be kell vonulnom a kórházba, hogy elvégezhessék végre a beavatkozást - mondja Majka.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: