2015-11-23 15:26:22• hírek • (x)

Mark: minőségi téli lábbelik mindenkinek - kedvező áron

Térj be a Mark bemutatóüzletébe és ismerkedj meg a téli kollekció legfrissebb darabjaival!

Ugyan a nagy hideg és a havazás még úgy tűnik, hogy várat magára, már most érdemes betérnie a Mark Manufaktur szatmárnémeti bemutatóüzletébe mindazoknak, akik divatos, tartós és elérhető árú lábbelit szeretnének a hideg évszakra.

A bemutatóüzlet polcain már ott sorakoznak a női és férfi bakancsok, csizmák és jól szigetelő, fiatalos, színes sportos lábbelik. Ha pedig valamelyik modell elfogy, azt nagyon gyorsan pótolni tudják.

A választék pedig igen széles: férfiak és nők számára is nagy a választék bakancsokból, alacsony vagy magas szárú csizmákból. Sőt, figyelembe vették a vásárlók jelzéseit és van olyan magas szárú csizmájuk, amely azon hölgyek igényeit elégíti ki, akiknek kicsit erősebb a lábszáruk. A csizma szára ugyanis egy csattal állítható, így mindenki számára kényelmes lehet.

A Mark Manufaktur kínálatában olyan téli lábbelik is szerepelnek, amelyek alkalmi viseletként is ideálisak: elegánsak és csinosak, ezekből pedig férfiaknak és nőknek szánt modellek is vannak.

A fiatalok, akik nem kedvelik a nehéz téli bakancsokat, valószínűleg élnek-halnak majd a bőrrel bélelt boka-sportcipőkért, amelyeket azokra a pihekönnyű talpakra építettek, amelyek már nagy sikert arattak a nyári cipők esetében.

Látogass el a Mark Manufaktur Closca sugárúton, a Johann Ettinger Német Líceummal szemben található bemutatóüzletébe hétfőtől péntekig 9 és 18, szombaton pedig 9 és 13 óra között és válassz magadnak kényelmes lábbelit a hideg időszakra. Ne feledd, közeleg a tél!

Ismerkedj meg a téli kollekció darabjaival ide kattintva!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: