2015-01-27 11:57:53• hírek • Kocsis Zoltán

Márió megtölti a sárközújlaki lagzitermet

Aki lemaradt, az most bizony tényleg kimarad - a régi reklámszöveg tökéletesen igaz a sárközújlaki farsangi bállal kapcsolatban, amelyre máris minden jegy elkelt - alig egy héttel az árusítás megkezdése után!

Hatalmas érdeklődés előzi meg a február 14-én esedékes farsangi bált Sárközújlakon, olyannyira, hogy Piricsi Artúr polgármester keddi tájékoztatása szerint immár minden jegy elkelt. „Ahhoz, hogy mindenki kényelmesen elférjen és jól érezze magát, meg kellett húznunk egy határt. Több száz vendég nem mehet el keserű szájízzel", fogalmazott a polgármester.

Amint arról beszámoltunk, a farsangi bál február 14-én, szombaton este 19.00 órakor kezdődik a polgármesteri hivatal által tavaly felújított lakodalmas teremben. A jó hangulatról a helyi Revans Duó gondoskodik majd, ám az estének igazi sztárvendége is lesz: 20.00-tól Magyarország legismertebb harmonikása, Márió lép fel.

Emellett a szervezők részéről meglepetésekre is lehet számítani. Hogy ne érjen senkit meglepetésként, fontos megemlíteni, hogy batyus bál lesz, tehát kajáról és piáról mindenkinek magának kell gondoskodnia!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: