2014-04-16 12:34:37• hírek • (x)

Már csak tíz jegy van a nyilvános tévéfelvételre

A Zenés Barátságok című zenés tévéműsor felvételén helyi és magyarországi zenészek lépnek fel - már csak néhány jegy maradt.

Szeretnél egy nagyot partizni a helyi és magyarországi mulatós sztárok társaságában? Már nem kell sokat várnod erre az alkalomra, hiszen április 25-én 18 órai kezdettel a szatmári Szatmári TV1-en futó Zenés Barátságok című műsor nyilvános tévéfelvételt tart. A bulira a Batizi úton található Piramida étteremben fog sor kerülni, egy belépőjegy pedig csupán 25 lejbe kerül.

A zenés tévéműsor házigazdái a Bertici Fivérek, így természetesen ők is fel fognak lépni a bulin. De mellettük ott lesz még Tillinger Attila a Muzsika Tv Házibuli Attilával című műsorából, Sihell Ferry és Henna, akik már visszatérő vendégek Szatmárnémetiben, Daavid, az Insect paródiazenekar, a Magic Of Music zenekar és Ács Bálint is. A szatmár megyei fellépők sorát erősíti Csorvási Szabi, az Mc Pedro, Jánosi Csaba, a Party Mistral, a Sonor zenekar és a Matador együttes és még sokan mások.

A nyilvános tévéfelvételre jegyek korlátozott számban a Netmusic Independentei sugárúton, a Dana kereskedelmi komplexumban található boltjában kaphatók.

A Zenés Barátságok című műsor február 14-én debütált a Szatmári TV1 (Samtel) tévéadón, népszerűsége pedig töretlenül ível felfelé. A tévéműsor csütörtökönként 21 órától látható, de szombaton 19 órától és hétfőn 10 órától is megismétlik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: