2009-03-19 14:30:57• hírek • Szatmár.ro

Magyar cigarettacsempész

Egy magyar állampolgártól 2120 doboz ukrán zárjeggyel ellátott cigarettát találtak a halmi határrendészek. A sofőrt 5000 lejre bírságolták.

Szerdán a kora esti órákban állították meg B. László, 31 éves magyar állampolgárt a Halmi közelében rutinellenőrzést végző határrendészek. A hatóságoknak gyanús volt a sofőr, ezért alaposabban átkutatták a járművet. A vizsgálat során nagy mennyiségű cigarettára bukkantak, majd gyanítva, hogy még több is lehet valahol az autóban elrejtve, a Szatmár megyei határőrség székhelyére kísérték alaposabb átvizsgálás végett.

 

Kiderült, az ülések alatt, a csomagtartóban stb. összesen 2120 doboz LD, Viceroy, Next és Rhonson márkájú ukrán zárjeggyel ellátott cigaretta van. A dohányárú összértéke közel 10 ezer lej.

A sofőr azt állította, hogy egy kökényesdi férfitól vette a cigarettát összesen 4500 lejért, melyet Magyarországon akart értékesíteni. A hatóságok a teljes mennyiséget elkobozták a járművel együtt, melyet az 5000 lejes bírság kifizetésekor fognak visszaadni.

Több mint 2000 doboz cigaretta volt elrejtve az autóban

A dohányárút Magyarországon akarták értékesíteni

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: