2014-08-23 02:36:35• hírek • Szatmár.ro, Partiuminapok.ro

Magával ragadott a zene és könnyes lett a szem - Zorán a szívekig hatolt muzsikájával

Fantasztikus koncertet adott Zorán és zenekara péntek este Szatmárnémeti új központjában. A több mint két órás koncert felejthetetlen lesz a rengeteg embernek, akik megtöltötték a tágas teret és együtt énekelték a legendás előadóművésszel annak örökzöld slágereit.

A koncertet megelőzően Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, Pataki Csaba szenátor és Jakab István, a magyar országgyűlés alelnöke köszöntötte az egybegyűlteket.

Bár Zorán személye egymaga is garancia a sikerre, az őt kísérő zenészek és vokalisták csak hozzátettek a hangulat fokozásához. Hiszen Zorán neve egyet jelent a legmagasabb színvonallal, a „felnőtteknek" szóló nemes, intellektuális rockzenével, a „háromperces" dalokat átlényegítő gondolat- és képgazdagsággal. Pályafutása alatt több album és nagylemez kiadása is fűződik nevéhez, a nyolcvanas és kilencvenes években is több koncertturnén lép a nagyközönség elé. A 2000-es években tovább ível kiemelkedő pályafutása, zenei sikerei mellett 2006-ban Kossuth-díjjal tüntetik ki.

Több mint fél évszázados pályafutása során rendhagyó zenei élményben részesítette közönségét sokadszorra bizonyítva tehetségét és kiváló előadásmódját.

Zorán zenéjét nem először hallgathatta a szatmári közönség, ám úgy gondoljuk ez alkalommal is igazán emlékezetes élményben volt része annak a több ezer embernek, akik ma együtt énekelték az örökzöld szerzeményeket. A Liszt- és Kossuth-díjas előadóművész dalai megtöltötték a betonrengeteget, fényt és reményt víve a tömbházak közé.

Zorán koncertje a 13. PMN-en

Elhittük apáink ünnepeinek örömét, körtánc dallamain keltünk szárnyra és tudtuk, hogy kell ott fenn egy ország. A szatmári közönség pedig ezúttal sem hazudtolta meg magát: szűnni nem akaró vastapssal köszönte meg Zoránnak azt, hogy felejthetetlenné tette a 13. Partiumi Magyar Napok péntek estéjét.

Zorán koncertje a 13. PMN-en

Zorán koncertje a 13. PMN-en

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: