2014-11-25 11:30:16• hírek • Szatmár.ro

MIK-szervezet alakult Magyargéresen

A megyében már több aktívan működő MIK is van, Magyargéresen november 24-én alakult meg a helyi szervezet.

A géresi Magyar Ifjúsági Kezdeményezés november 24-én alakult meg Czibere Zoltán, a Szatmárnémeti Református Gimnázium földrajztanárának és a szatmárnémeti anyaszervezet közös kezdeményezéséből. A szatmári MIK-esek elnökségének egy része, Muresan István (elnök), Csenteri Melinda (ügyvezető elnök), Antal Roland (dizájner és titkár), Deák Dávid Dániel (elnökségi tag), valamint Pinkovai Arnold (szervezeti tag) látogattak ki Magyargéresre, hogy egy közös gyűlés keretén belül megtárgyalják a géresi ifjúsági csapat megalakulását. Remek hangulatban telt a délután. A tapasztalt szatmári csapat ismertette a MIK céljait, terveit és elmondta azt, hogy hogyan is működnek a helyi szervezetek.

Az új, életerős és nagyon lelkes csapat elnöke Czibere Zoltán lett, aki közkedvelt személyiség a géresi fiatalok körében. A szervezetnek két alelnöke is lett, Erdei Adina, valamint Kiss Emőke személyében. Széles Csongor kapta a titkári tisztséget. Az elnökség tagjai továbbá: Kiss Anita, Kun Béla, Szabó Szilvia, Crasneanu Ádám és Oláh Norbert.

A szatmárnémeti Magyar Ifjúsági Kezdeményezésnek célja, hogy a kiskolcsi, a nagykárolyi és az avasújvárosi alszervezethez hasonló további fiatalokból álló csapatokat vegyen be soraiba, egy közös cél, a szatmári magyar ifjúság összefogása céljából.

Megalakult a Magyargéresi MIK

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: