2015-09-01 16:51:50• hírek • Kocsis Zoltán

Lovasszekeret gázolt a Logan – három személy megsérült FRISSÍTVE!

Több kilométeres gépkocsisor gyűlt fel kedd délután Szatmárnémeti és Nagykároly között, miután Sándormajor település bejáratánál egy Dolj megyei Dacia Logan egy lovasszekérbe rohant. A balesetben három férfi szenvedett sérüléseket, őket a Szatmár Megyei Kórházba vitték. A ló elpusztult.

A baleset percekkel 15.00 óra után történt Sándormajor (Paulian) település Szatmárnémeti felőli bejáratánál. A szemtanúk beszámolója szerint a lovasszekér az úttest jobb oldalán lévő földes útról fordult ki a főútra. A Szatmárnémeti felől érkező Dolj megyei rendszámú Dacia Logan vezetője vélhetően nem vette észre időben az elsőbbséget meg nem adó szekeret és belerohant.

A helyszínelést végző rendőrök részleteket nem akartak elárulni. Annyi biztos, hogy legkevesebb három mentőautó hagyta el a helyszínt. A Logan utastere nagy mértékben roncsolódott - a szélvédő szilánkjaira törött, a ló súlyától a gépkocsi teteje besüllyedt. A ló a szekér alá került és elpusztult.

A balesetet követő helyszínelés alatt több kilométeres autósor gyűlt fel a DN19-es országúton. Szatmárnémeti irányából az autósor elérte Decebal települést, a Nagykároly felől érkezők viszont szerencsésebbek voltak, mivel egy kis földes úton meg tudták kerülni a baleset helyszínét, így őket lassanként ugyan, de továbbengedték a rendőrök.

Constantin Demian, a Szatmár Megyei Kórház sajtóreferense a Szatmár.ro kérdésére elmondta: három férfit vittek kórházba a baleset helyszínéről. Egyikük 22, másikuk 28 éves, a harmadik személyt azonban nem sikerült azonosítani, mert eszméletlen állapotban volt. A sérültek vizsgálata, ellátása folyamatban van.

FRISSÍTVE!
A Szatmár Megyei Rendőrség szerdai közleményében megerősítette, hogy a szekeret hajtó 22 éves C. Alexandru nem adott elsőbbséget a Logannak és ez okozta a balesetet. A kommünikéből az is kiderül, hogy a helybéli szekeres, a Daciát vezető, a Dolj megyei Negoiesti-i illetőségű 28 éves B. Florin valamint a gépkocsi 58 éves női utasa egyaránt súlyosan megsérült a balesetben.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: