2015-01-30 20:18:12• hírek • Kocsis Zoltán

Lógós diákokat azonosítottak

Az iskolakerülés megfékezése érdekében két hetes ellenőrzés tartott szerte a megyében a Szatmár Megyei Rendőrség. Összesen 53 diákot azonosítottak.

Az akcióra a megyeszékhelyen, Nagykárolyban, Tasnádon, Avasfelsőfaluban, Erdődön és Sárközújlakon került sor. Ez alatt a két hét alatt a tanintézmények környékén lévő vendéglátóegységekben végeztek ellenőrzéseket a rendőség munkatársai. A tanórák ideje alatt itt tartózkodó diákokat igazoltatták, azonosították, hogy melyik tanintézményhez tartoznak, majd pedig tájékoztatták az iskola vezetőségét és tanfelügyelőséget az iskolakerülés tényéről.

Összesen 67 vendéglátóst ellenőriztek, különböző szabálysértések miatt közel 2000 lej bírságot szabtak ki. Több mint 120 személyt igazoltattak, így 53 lógó diákot sikerült elcsípniük. A hatóságok felhívták a diákok figyelmét a tanórákról való hiányzás veszélyeire, mégpedig, hogy könnyen válhatnak lopások, erőszakos bűncselekmények áldozatává.

Az iskolakerülés megfékezése érdekében további ellenőrzések várhatók - olvasható a rendőség szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: