2013-07-23 19:24:00• hírek • Blikk.hu

Liptai Claudia meztelen fotói

Sokan bizonyára nagyon várják már a holnap a standokra kerülő Playboyt, amelyben Liptai Claudia (36) pózol meztelenül 26 oldalon keresztül!

Az érdeklődés érthető, hiszen amióta kiderült, hogy levetkőzik a lapnak, a Mokka műsorvezetője szinte folyamatosan a címlapokon szerepelt. S bár Claudia szereti a polgárpukkasztást, és nem áll távol tőle a szélsőséges megnyilvánulás sem, csak sokadik megkeresésre mondott igent, mégpedig a Playboy hazai történetének csúcsgázsijáért: hárommillió forintért.

A lap tegnap sajtótájékoztatón mutatta be az itthon 10. születésnapját ünneplő magazin legújabb számát, ahol a meghívott hírességek izgatottan várták a nagy leleplezést. A TV2 mindig megfontolt műsorvezetője, Vágó István láthatóan elégedett volt a képekkel, szerinte képei tízből tíz pontot érdemelnek, amit el is mondott a főszereplőnek, Claudiának, aki roppant csinosan és elegánsan jelent meg a nagy napon.

Kiderült az is: ha már bevállalta a vetkőzést, a TV2 sztárja nem aprózta el! Ő találta ki a koncepciót, választott magának partnert, és ha a fotós úgy kívánta, nem takarta el legintimebb testrészét sem. Igaz, utólag emiatt kisebb porszem került a gépezetbe, hiszen a képeken gátlástalanul pózoló Claudia néhány túlságosan provokatív fotó megjelenését megtiltotta az újságnak. A nyuszis újság főszerkesztője gondban is volt, de szerencsére a szerződésszegésre figyelmeztetett címlaplányt sikerült meggyőzni arról, semmi gond nincs az általa túl merésznek tartott képekkel.

Az utóbbi hónapokban legalább 15 kilogrammot fogyó színésznő sugárzott a boldogságtól, jót tett neki a fotózás, és azt is bevallotta: az erotikus képsorozat elkészítése és a végeredmény segített neki abban, hogy visszaszerezze nőiességét, és elfogadja önmagát. Ez látszott is rajta, önbizalma és kisugárzása csak úgy vonzotta a férfiszemeket.

De Claudiát csak egy férfi érdekli! Legalábbis a DVSC-Lyon focimeccsen ez derült ki, ahol a műsorvezető szexi ruhában, egy jóképű férfival az oldalán jelent meg. Lapunk névtelenséget kérő informátora szerint a Puskás Ferenc stadion VIP-szektorában a pár szemmel láthatóan jól érezte magát, izzott körülöttük a levegő. Még azzal sem törődtek, hogy, hogy az előttük lévő sorban ülő Gesztesi Károly, Claudia válófélben lévő férje egyre feszültebb a helyzettől. A láthatóan pazarul szórakozó Claudiáék látványától végül annyira kiborult, a színész hogy a meccs második félidejét már nem nézte meg, elviharzott a stadionból.

Ha kíváncsi rá mit gondolnak Liptai Claudia fotóiról a sztárok, megtalálja a www.blikk.hu honlapon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: