2009-10-06 15:59:05• hírek • Blikk.hu

Liptai Claudia megbánta a vetkőzést

A TV2 műsorvezetője tisztában van vele, hogy amióta levetkőzött a Playboynak, a színházi érdeklődés irányába jelentősen csökken. A műsorvezetőt a Danubius Piritósban Sebestyén Balázsék arról faggatták, hiányzik-e neki a színház.

- Felkértek egy szerepre, szívesen elvállalnám, de nem mindegy, hogy kivel játszok - válaszolta a TV2 sztárja. - Ráadásul gyerek mellett nagyon nehéz, mindent szeretnél, vele is lenni, szeretnéd élni a saját életedet is...

De többet elvállalni már nem tudok, nincs több óra a napban... Claudia azt is kifejtette, hogy tisztában van vele, nincs átjárás a televízió és a színház között. Véleménye szerint valaki vagy bulvárszereplő, vagy színházi színész, ráadásul ő le is vetkőzött a Playboynak, nem csupán napi szereplője a bulvármédiának, ez pedig tovább csökkenti az esélyét egy újabb színházi szerepre.

- Ez a valóság, vannak rendezők, akik azt gondolják, hogy attól, mert valaki sokat szerepel a televízióban, ott vezet műsort, az nem való színházba fejtetteki a Mokka műsorvezetője. - Pedig nem igaz, ez sznob felfogás. Kíváncsiak voltunk arra, Jordán Tamás mit gondol arról, ha egy színésznő levetkőzik.

A cikk további része a www.blikk.hu honlapon olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: