2009-02-17 17:43:50• hírek • www.ma.hu

Liptai Claudia ledobja ruháit

Gátlásaival együtt hamarosan a ruháitól is megszabadul a vöröshajú sztár - Liptai Claudiát hamarosan az egyik legnépszerűbb férfimagazinban láthatjuk viszont, erotikus pózokban.

A lapok megírták: akkora szexuális kisugárzással rendelkezik Liptai Claudia, hogy kár lenne nem megörökíteni az utókor számára - Úgy tűnik, eljött az ideje, hogy a műsorvezető levetkőzzön. Nánási Pál, a nyuszis magazin neves fotósa - és jelenleg Ördög Nóra párja - már izgatottan várja, hogy képeket készítsen Claudiáról. Már a pozíciókat is megtervezte, amelyek a legelőnyösebbek lennének a sztár számára.

 

Levetkőzik a Playboynak Liptai Claudia, a csinos műsorvezetőnő.

A magazinban olyan hírességek mutatták már meg magukat, mint Zoltán Erika, Pokrivtsák Mónika, Szorcsik Viktória, Gregor Bernadett vagy Zalatnay Sarolta, utóbbi ötvenen túl döntött eladási rekordot a fotóival - adta hírül a Napi Ász.

Liptai Claudia nemrég valóban tett rá utalást, hogy egyszer szeretné megmutatni magát az egyik legkeresettebb férfimagazin hasábjain. Ez még az előtt történt, hogy a címlapokra került volna férjével, Gesztesi Károllyal együtt házassági válságuk kapcsán. A csinos műsorvezető az Aktív műsorában tette a meglepő kijelentést. Úgy fogalmazott, nem utasítja el annak a lehetőségét, hogy egyszer aktfotósorozat készüljön róla. Közölte, addig pózolna, amíg lehet. Hozzátette azonban, hogy csak akkor vállalná, ha Nánási Pál, a Playboy ismert fotósa készítené róla a fényképeket.

A férfi számos hazai hírességről csinált már aktfotósorozatot, neve azonban Ördög Nóra kapcsán is megjelent az utóbbi hónapokban a bulvársajtóban. A történet ismert: nem sokkal azután, hogy a Szombat esti láz sztárjáról képeket készített Nánási Pál, a műsorvezetővel egymásba szerettek. Ma egy párt alkotnak.

A Playboy főszerkesztője egyébként reagált Liptai Claudia terveire, és elmondta, áll elébe. Régóta tervben van a csinos sztár szerepeltetése a lapban, elárulta, hogy ő Claudiával kapcsolatban is hagyományos képeken gondolkodik.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: