2009-08-31 16:36:42• hírek • www.ma.hu

Liptai Claudia Kucu néninek érzi magát

Liptai Claudia nem tagadja, hogy nincs teljesen kibékülve a külsejével - Ebből a szempontból nem választott jól szakmát. Minden nap kijut ugyanis neki az élcelődő, támadó kritikákból, melyek sms formájában érkeznek a nézőktől.

Őszintén vall azonban súlyproblémáiról egy, most megjelent könyvben, s némi cinizmussal beszél róla. Liptai Claudia elárulta, néha maga is úgy érzi, hogy "Kucu néni sonkalábán fürödni döcög". De akinek nem tetszik, ne nézzen oda...A reggelente érkező üzenetek közül tízből kettő a külseje miatt állítja pellengérre, és ez zavarja - adta hírül a Napi Ász.

Korábban sem csinált titkot belőle Liptai Claudia, hogy megviselik a nézők megjegyzései. Noha már évek óta a képernyőn van, ehhez nem tud hozzászokni. Cinikus és sokszor sértő beszólásokat kap.

Mint korábban elmondta, az, hogy hogyan reagálja le ezeket, mennyire bántják őt meg, a lelkiállapotától is függ.

De sajnos, hiába érkeznek kedves üzenetek is, arról, hogy mennyire szeretik őt, neki a negatívak tűnnek fel először. Az olyan típusúak, amelyekben az áll: "kövér disznó, takarodj a képernyőről!"...

Korábban színitanodai tanára, Gór-Nagy Mária is nyilatkozott egyébként arról, hogy Liptai Claudiával küzdött a súlyfelesleg miatt. Mint mondta, azonnal tudta a fiatal színésznőről, hogy ígéretes tehetséggel áll szemben.

Az "édes, cserfes kislány" azonban súlyproblémákkal küzdött, s ez több nézeteltérés forrása volt közöttük. Gór-Nagy Mária elmondta, hogy az ő unszolására kezdett változtatni kondícióján Liptai.

A csinos műsorvezető az utóbbi időben sokat fogyott, de mint mondja, még így is érik kritikák. Pedig titkon arra vágyik, hogy egy napon utána is fütyülnek majd a férfiak a strandon.

Régóta gondolkodott azon is, hogy egyszer szeretné megmutatni magát egy férfimagazinban. Nemrég az Aktív műsorában ezt el is árulta.

Most itt a lehetőség: a hírek szerint ugyanis Liptai Claudia végül, hosszas egyezkedés után rábólintott a Playboy ajánlatára. Csúcsgázsiért, 3 millió forintért készülnek róla erotikus képek, nagyjából húsz oldalon lehet majd megtekinteni a vörös hajú démon fotóit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: